Gratis levering van tuinmeubelenWelkom bij onze pagina over gratis levering van houten tuinmeubelen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om te genieten van gratis levering wanneer ze een bestelling plaatsen vanaf 200 euro. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele loungestoel, een prachtige tafel of iets anders voor je tuin, wij hebben wat je zoekt. Bovendien garanderen wij een veilige en efficiënte levering, zodat je zorgeloos van je nieuwe houten tuinmeubelen kunt genieten.

 

Houten tuinmeubelen assortiment

 

Ons assortiment aan houten tuinmeubelen biedt een verscheidenheid aan opties voor elke tuinstijl en elke behoefte. Van loungestoelen tot tafels, we hebben wat je zoekt. Een van onze populairste productlijnen zijn onze KING picknicktafelsKING tuinbanken en KING biertafels. Deze houten tuinmeubelen zijn gemaakt van massief hout en zijn behandeld voor optimale duurzaamheid. Bovendien dragen ze het FSC keurmerk, wat aantoont dat ze op verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Met onze KING productlijn kun je zeker zijn van kwaliteit en stijl in je tuin.

 

Leveringskosten: Alles wat je moet weten

 

Bij onze levering van houten tuinmeubelen is het belangrijk om te weten hoeveel de verzendkosten zijn. Hieronder vind je de verzendkosten afhankelijk van de waarde van je bestelling:

 

 • Bestellingen met een waarde tussen 0 en 50 euro worden aangerekend met een verzendkostenbedrag van 10 euro.

 • Bestellingen met een waarde tussen 50 en 100 euro worden aangerekend met 7,5 euro verzendkosten.

 • Bestellingen met een waarde tussen 100 en 150 euro worden aangerekend met 5 euro verzendkosten.

 • Bestellingen met een waarde tussen 150 en 200 euro worden aangerekend met 2,5 euro verzendkosten.

 • Bestellingen met een waarde hoger dan 200 euro worden GRATIS geleverd!

 

Onthou dat bij een bestelling vanaf 200 euro je geen verzendkosten betaalt en geniet je van onze gratis levering.

 

Leveringsproces:

 

A. Leveringsafspraak
 

 1. De transporteur zal in eerste instantie een leveringsafspraak maken via e-mail

 2. Bij geen reactie op de e-mail, zal de transporteur ook telefonisch contact opnemen

 3. Leveringsdag en periode waartussen de levering vermoedelijk zal gebeuren worden afgesproken (bijv. tussen 12u-17u)


   

B. De levering
 

 1. Levering gebeurt op de begane grond

 2. Klant wordt verwacht om samen met de chauffeur te helpen met neerzetten van het product op de juiste plaats (meeste producten zijn te zwaar of onhandig om alleen te dragen)

 3. Bij bestelde montage, verwachten we dat de klant het product samen met de chauffeur op de juiste plaats legt.

 

Klantenservice en garantie

 

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden en te helpen waar nodig. We willen dat je tevreden bent met je aankoop en daarom bieden we een uitstekende klantenservice.

Onze houten tuinmeubelen worden verkocht met een wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat je zeker bent van de kwaliteit van onze producten en dat je beschermd bent in het geval van productiefouten of andere problemen. Wij staan achter onze producten en garanderen je tevredenheid.

 

Andere topics

 

Waarom voorziet E-woodproducts geen 2 chauffeurs om de producten zelf uit te laden?

 

E-woodproducts voorziet geen 2 chauffeurs voor het uitladen van producten omdat dit de leveringskosten zou verdubbelen. Het bedrijf heeft gekozen voor een meer kostenefficiënte aanpak, waarbij de klant wordt verwacht om samen met de chauffeur mee te helpen bij het uitladen van het product. Ondanks dit, zorgt E-woodproducts ervoor dat alle producten veilig en zorgvuldig worden vervoerd, zodat ze in goede staat aankomen bij de klant.

 

Oplossingen voor klanten met fysieke beperkingen tijdens levering

 

Als de klant fysiek niet in staat is om te helpen bij het uitladen, dan is het belangrijk dat dit vooraf vermeld wordt bij de klantenservice. Op deze manier kunnen zij zich beter afstemmen en eventueel maatregelen treffen om toch voor een soepele levering te zorgen.

 

Alternatieve oplossingen bij afwezigheid

 

Wij begrijpen dat het soms lastig is om op het juiste moment aanwezig te zijn voor de levering. Daarom bieden wij alternatieve oplossingen aan. Kunt u bijvoorbeeld de levering laten plaatsvinden bij de buren of op een andere plaats, zoals een carport, waar u het product kunt opvangen? Overleg hierover zeker met de transporteur om de beste oplossing te vinden.

Mocht er op het moment van levering geen mogelijkheid zijn om te ontvangen, dan zal de transporteur de order opnieuw inplannen en een nieuwe leveringsafspraak maken.

 

Levering beperkt tot begane grond

 

Wij beperken onze levering tot de begane grond. De chauffeur zal het product samen met u neerzetten. Als er montage gevraagd is, verwachten we voldoende hulp om het product snel naar boven te brengen zodat de montage-opdracht snel uitgevoerd kan worden.

 

Levering en Chauffeur

 

Wij stellen het op prijs als u ons vertelt of u tevreden was met de levering en de chauffeur. Als u tevreden was, dan is het aangenaam om een kleine fooi achter te laten. Dit is echter niet verplicht en de chauffeurs verwachten dit niet.

Indien u niet tevreden was, dan waarderen wij uw feedback. Stuur ons een e-mail en wij zullen uw opmerkingen doorgeven aan de verantwoordelijke bij de transportfirma. Dank u voor uw medewerking!