TUINTAFELSET

.
Een tuintafelset is het antwoord om uw tuin helemaal af te maken. Het biedt een mooi geheel van een tafel met banken of stoelen dat kan dienen als volwaardige eettafel of eerder als salon. Voor elk wat wils dus. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad tuintafelsets.
.

ONZE VOORRAAD PRODUCTEN IN TUINTAFELSET

.
zoek
 
>
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts levert houten tuintafel-sets in heel Nederland. Ons gamma is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleur en houtsoorten. Topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn drie pijlers die bij ons hoog aangeschreven staan.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuintafelsets met het idee dat u er een hele dag zou willen vertoeven. Zo kunnen we u als klant 100 % comfort waarborgen. Met onze houten tuintafels (+banken) kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond. 
.

DUURZAAM

.
Het door ons gebruikte hout is geïmpregneerd. Hierdoor kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Bij deze behandeling dringt een middel diep door in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.