TUINTAFEL

.
Een tuintafel kan verschillende rollen invullen in uw tuin. Het is namelijk decoratief mooi, en het biedt een plaats om gezellig rond samen te komen met familie of vrienden. Het gamma van E-woodproducts bevat zeker eentje die aan uw wensen voldoet. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle details omtrent een bepaalde tuintafel te ontdekken.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad decoratietafels.
.

ONZE VOORRAAD TUINTAFELS

.
zoek

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van houten tuintafels in heel Nederland. Onze tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleur en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuintafels met het idee dat je er een hele dag aan zou willen vertoeven. Zo waarborgen we onze klanten 100 % comfort. Aan onze tuintafels kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond met familie of vrienden.

DUURZAAM

.
Doordat we geïmpregneerd hout gebruiken, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.