TUINSTOEL

.
Een tuinstoel bied je de mogelijkheid om op uit te blazen in de zon, en het staat ook mooi als meubel in uw tuin. Indien je er enkele bij elkaar plaatst, kan je samen met familie en vrienden van het moment genieten. Tal van opties dus. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod tuinstoelen, telkens in verschillende grootte, model en houtsoort.

Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.

ONZE VOORRAAD TUINSTOELEN

.

zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts levert tuinstoelen in heel Nederland. Ons gamma bevat verschillende soorten tuinstoelen van verschillende afmetingen, modellen en houtsoort. We verzekeren topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinstoelen met het idee dat u er een hele dag in zou willen vertoeven. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Bij ons hebt u de keuze tussen zelf uw tuinstoel te monteren, of hiervoor een beroep te doen op één van onze monteurs. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (verschillend per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinstoelen zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om onze tuinstoelen te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.