TUINKAST

.
In een tuinkast kunt u uw gereedschap, grasmaaier, fiets, enzovoort opbergen. Het staat bovendien mooi in uw tuin vanwege de goede afwerking. We bieden tuinkasten aan in verschillende modellen en grootte. Er zijn tuinkasten voor tuingereedschap, alsook fietsenbergingen. U vindt hier zeker iets naar uw wens.

Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen. Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad tuinkasten.
.

ONZE VOORRAAD TUINKASTEN

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is leverancier van tuinkasten in heel Nederland. In ons gamma hebben we tuinkasten van verschillende afmetingen, modellen en houtsoorten. Indien u bij ons koopt, bent u zeker van topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Bij ons hebt u de keuze tussen zelf uw tuinkast te monteren, of hiervoor een beroep te doen op één van onze monteurs. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (verschillend per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinkasten zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om onze tuinkasten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

DUURZAAM

.
We gebruiken geïmpregneerd hout, hierdoor kunnen we de duurzaamheid van onze tuinkasten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.