TUINIDEE

.
In deze rubriek bundelen we al onze handige en decoratieve producten die een meerwaarde bieden aan uw tuin. U vindt hier ongetwijfeld iets wat bij u past.
.

ONZE VOORRAAD PRODUCTEN IN TUINIDEE

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze tuinideeproducten. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van allerhande tuinmeubelen en leuke producten voor in de tuin in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.

Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.