TUINBANK

.
Tuinbank gezocht? We bieden houten banken aan voor particulieren, bedrijven en scholen. Bij E-woodproducts vindt u ongetwijfeld een tuinbank die bij u past waarop u in de zomer heerlijk kan genieten. Onze voorraad bevat verscheidene soorten banken waarin u ongetwijfeld vindt wat u wenst.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad.
.

ONZE VOORRAAD TUINBANKEN

.
zoek
 

KING ® Charles Tuinbank 200 cm (geïmpregneerd)

<BIG><B>KING ® Charles Tuinbank 200 cm (geïmpregneerd)</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

299,95 €
€ 249,95

KING ® PICKNICKTAFEL 180 cm / 4 cm dikte

<BIG><B>KING ® PICKNICKTAFEL 180 cm / 4 cm dikte</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

249,95 €
€ 229,95

KING ® PICKNICKTAFEL 180 cm / 4 cm dikte met rugleuningen

<BIG><B>KING ® PICKNICKTAFEL 180 cm / 4 cm dikte met rugleuningen</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

369,95 €
€ 319,95

Douglas Bank Xavi Junior 250 cm

<BIG><B>Douglas Bank Xavi Junior 250 cm</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

429,95 €
€ 349,95

Douglas tuinset Xavi Junior 250 cm

<BIG><B>Douglas tuinset Xavi Junior 250 cm</B></BIG>
TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

1699,95 €
€ 1.499,00
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is leverancier van banken voor de tuin in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleur en houtsoort. We bieden ook bijpassende accessoires zoals kussens of beschermhoes. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je nooit meer zou willen staan. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op een tuinbank van E-Woodproducts kunt u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil hebben, neem dan een kijkje op onze website voor kussens. Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tuinbanken waarborgen. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze werkwijzen om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: 06 45 48 90 54.

Bekijk ook even deze pagina's: Picknicktafel - Biertafels - Tuintafels - Tuintafelsets - Tuinkasten -


ONZE VISIE: TUINMEUBILAIR IS MAAR DAN EEN PAAR PLANKEN BIJ ELKAAR


tuinbank... Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen trouwens binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen.

Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.