TEAK TUINBANKEN

.
Teak tuinbanken worden vervaardigd uit duurzaam hout. We garanderen u hierdoor een optimaal genot en comfort tijdens een zomeravond in uw tuin. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over een welbepaald product te ontdekken.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad teak tuinbanken.

Vraag van een opmerkzame klant:
 
  • De Dordogne banken hebben poten die 5 cm dik zijn. Deze van Bretagne zijn slechts 4 cm. Toch is Dordogne een stuk goedkoper dan Bretagne, hoe komt dit? En hoe lang blijft deze promotie nog duren?
  • Antwoord: Wij hebben momenteel een gigantische stock van Dordogne Teak Tuinbanken. Om de verkoop op gang te brengen, hebben we deze prijs erg verlaagd. De prijs zal in de loop van het seizoen terug omhoog gebracht worden, maar eerlijk gezegd, ... we weten nog niet wanneer.
.

ONZE VOORRAAD TEAK TUINBANKEN

.
zoek

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van teak tuinbanken in heel Nederland. We leveren in verschillende afmetingen en kleur. We garanderen onze klanten topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinbanken met het idee dat u er een hele dag zou willen op zitten. Zo kunnen wij 100 % comfort waarborgen. Indien u een maximaal comfort wenst te bekomen, neem dan snel een kijkje op deze website voor kussens.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert alle onze producten bij u ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u hiervoor het exacte tarief terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.