TEAK TUINBANKEN

.
Teak tuinbanken worden vervaardigd uit duurzaam hout. We garanderen u hierdoor een optimaal genot en comfort tijdens een zomeravond in uw tuin. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over een welbepaald product te ontdekken.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad teak tuinbanken.
.

ONZE VOORRAAD TEAK TUINBANKEN

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van teak tuinbanken in heel Nederland. We leveren in verschillende afmetingen en kleur. We garanderen onze klanten topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinbanken met het idee dat u er een hele dag zou willen op zitten. Zo kunnen wij 100 % comfort waarborgen. Indien u een maximaal comfort wenst te bekomen, neem dan snel een kijkje op deze website voor kussens.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert alle onze producten bij u ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u hiervoor het exacte tarief terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.