TEAK TUINBANKEN .


Teak tuinbanken of een teakhouten tuinbank gezocht ? Dan bent u bij E-woodproducts aan het juiste adres. Het toevoegen van een teakhouten tuinbank kan stijl, klasse en comfort toevoegen aan elke tuin of openbare plaats. Met een breed assortiment aan Teak tuinbanken, kunt u er zeker van zijn de perfecte Teak tuinbank te vinden bij E-woodproducts.

Teak tuinbanken worden vervaardigd uit duurzaam hout. We garanderen u hierdoor een optimaal genot en comfort tijdens een zomeravond in uw tuin. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over een welbepaald product te ontdekken.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad teak tuinbanken.

Vraag van een opmerkzame klant:
 
  • De Dordogne banken hebben poten die 5 cm dik zijn. Deze van Bretagne zijn slechts 4 cm. Toch is Dordogne een stuk goedkoper dan Bretagne, hoe komt dit? En hoe lang blijft deze promotie nog duren?
  • Antwoord: De Dordogne Teak Tuinbanken zijn één van onze best verkopende producten. Wij hebben een uitstekende relatie met onze leverancier en kiezen voor een constante aanvoer van deze teak-producten. Omdat wij dit product in massa aankopen, genieten wij van de beste prijs, en deze rekenen wij deze meteen door aan de eindconsument. Graag gedaan :-).
.

ONZE VOORRAAD TEAK TUINBANKEN

.
zoek
 

Teak tuinbank (120 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte

<BIG><B>Teak tuinbank (120 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte </B></BIG>
199,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

169.95

Teak tuinbank (150 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte

<BIG><B>Teak tuinbank (150 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte</B></BIG>
209,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

189.95

Teak tuinbank (180 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte

<BIG><B>Teak tuinbank (180 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte</B></BIG>
229,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

219.95

Teak tuinbank 3 poten (210 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte

<BIG><B>Teak tuinbank 3 poten (210 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte</B></BIG>
329,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

269.95

Teak tuinbank (120 x 91 cm) Bretagne - 4 cm pootdikte

<BIG><B>Teak tuinbank (120 x 91 cm) Bretagne - 4 cm pootdikte</B></BIG>
199,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

169.95

Teak tuinbank (150 x 91 cm) Bretagne - 4 cm pootdikte

<BIG><B>Teak tuinbank (150 x 91 cm) Bretagne - 4 cm pootdikte</B></BIG>
229,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

189.95

Jepara teak bank 120cm grey finished

<BIG><B>Jepara teak bank 120cm grey finished</B></BIG>
249,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

214.95

Meranti teak tuinbank

<BIG><B>Meranti teak tuinbank</B></BIG>
159,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

129.95

Meranti teak tuinbank met tafeloptie

<BIG><B>Meranti teak tuinbank met tafeloptie</B></BIG>
159,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

129.95

Sipora teak bank 180cm

<BIG><B>Sipora teak bank 180cm</B></BIG>
349,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

299.95
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van teak tuinbanken in heel Nederland. We leveren in verschillende afmetingen en kleur. We garanderen onze klanten topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

 

Onze prachtige teakhouten tuinbanken hebben bewezen dat sommige stijlen nooit uit de mode raken. Deze prachtige houten tuinbanken zijn een welkome aanvulling op elke buitenruimte en bieden niet alleen het hoogste niveau van design met zijn tijdloze stijl, maar ook eindeloze duurzaamheid, weinig onderhoud en een soepel huidgevoel dankzij hun teakhout. Deze houten buitenbanken kunnen bovendien het hele jaar door buiten blijven staan.

Deze tuinbanken zijn uiterst duurzaam dankzij hun teakhouten constructie waardoor u zonder zorgen nog vele jaren van uw teakhouten tuinbank kan genieten. Wij garanderen u niet alleen plezier, comfort en gezelligheid tijdens uw zomeravonden in uw tuin, maar ook tijdens de koude winterdagen.

Een voordeel van de teakhouten tuinbank is zijn weerstand tegen insecten of verrotting. Teak hout is een zeer goed medium om tuinmeubelen van te maken. Veel houtsoorten zijn echter gevoelig voor natuurlijke schade door verrotting en ongedierte. Teak houten banken zijn anders dan banken gemaakt van andere houtsoorten in deze categorie. Dat komt omdat teakhout niet aangetast kan worden door rot of ongedierte. Dit betekent dat het hout in elk soort omgeving kan worden gebruikt.

.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinbanken met het idee dat u er een hele dag zou willen op zitten. Zo kunnen wij 100 % comfort waarborgen. Indien u een maximaal comfort wenst te bekomen, neem dan snel een kijkje op deze website voor kussens.

 

ONDERHOUD VAN DE TEAKHOUTEN TUINBANKEN

.
De duurzaamheid van de Teak tuinbanken is niet de enige troef. Ook onderhoud is geen punt van zorg met deze prachtige Teakhouten tuinbanken. Vuil, of algen kunnen simpelweg gewoon worden afgewassen met warm zeepwater of een borstel. Dit betekent dat u uw tuinbank het hele jaar door buiten kan laten staan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de kwaliteit achteruit gaat. Voor extra gemoedsrust kan u ervoor kiezen een hoes voor de teakhouten tuinbank aan te schaffen of deze te behandelen met onze Restol-olie.


De Restol houtolie zorgt voor een extra UV-bescherming van uw houten teak tuinbank tegen weer en wind. Wilt u zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke houtkleur blijven? Dan is Restol™ Naturel UV Extra de oplossing voor u! Restol™ Naturel UV Extra kan ook dienen als afwerklaag. Het resultaat zal zijn dat de uiteindelijke kleur minder verzadigd is waardoor het oorspronkelijke hout beter zichtbaar blijft. Restol™ Naturel UV Extra biedt kleurloze bescherming van het buitenhout. Indien u de voorkeur geeft aan een andere kleur, hebben wij in ons assortiment ook heel wat Restol olies in andere kleuren ter beschikking.GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts.nl monteert alle onze producten bij u ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u hiervoor het exacte tarief terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze teak tuinbanken of andere producten? Contacteer onze klantenservice bel ons: +31 6 45 48 90 54.