TAFEL

.
Een tafel is meer dan een verzameling houten planken, het biedt een plaats om samen te komen met familie en vrienden, of om gezellig samen te eten. Dit maakt het een sociaal gebeuren, dat bovendien ook ecologisch is. Dit verhaal start met de door ons uitgevoerde levering. Zo kunnen wij u, onze klant, verzekeren dat het product in een goede staat bij u terecht komt. U kiest zelf of wij de montage voor onze rekening nemen, of u dit liever zelf doet.

Onder de rubriek tafels hebben wij een opsplitsing gemaakt in a) picknicktafels, b) biertafels, c) decoratietafels, d) tuintafelsets en e) tuintafels
.

ONS GAMMA TAFELS

.
Hieronder vindt u ons volledig aanbod tafels. .
zoek

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van houten tafels in heel Nederland. Onze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleur en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze houten tafels met het idee dat je er een hele dag aan zou wensen te vertoeven. Zo kunnen we u als klant 100 % comfort waarborgen. Op onze tafels kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond.
.

DUURZAAM

.
Doordat we geïmpregneerd hout gebruiken, kunnen we de duurzaamheid van onze houten tafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.