SPEELTOESTEL (privé of openbaar)

.
Wij maken een onderscheid tussen speeltoestellen voor privé-gebruik, of openbaar gebruik (Horeca, scholen, kinderdagverblijven, campings, ...).

.
OPENBARE SPEELTOESTELLEN (een aantal voorbeelden)

 
StraaljagerGlijbaanhuisjeBehendigheidsparcoursHangmatschommel
StraaljagerGlijbaanhuisjeBehendigheidsparcoursHangmatschommel

.
Druk hier voor een overzicht van alle speeltoestellen voor openbaar gebruik. Momenteel keuze uit circa 600 hoog kwalitatieve producten!


.

ONZE VOORRAAD SPEELTOESTELLEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze speeltoestellen privé gebruik: schommels, glijbanen, klimmuren, of alles gecombineerd in één toestel. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw speeltoestelKlik dan hier voor een volledig overzicht.

Was u echter op zoek naar een houten speelhuisje? Klik dan hier voor een volledig overzicht.

*** Bij de Blue Rabbit speeltoestellen zijn de Bolt Caps steeds inbegrepen in het pakket. U hoeft ze dus niet apart bij te bestellen.

zoek

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts levert speeltoestellen in heel Nederland. Ons gamma bevat verschillende soorten speeltoestellen van verschillende afmetingen, modellen en houtsoort. We verzekeren topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Waarom zijn speelhuisjes zo belangrijk voor kinderen?
 
Zoals u zelf misschien al weet, zitten kinderen de laatste tijd alleen maar vaker binnen. Hiervoor is een houten speelhuisje de ideale oplossing. Uw kind kan zich uitleven op een mooi en leuk uitziend toestel, dat gegarandeerd uren speelplezier oplevert! 
 
De kinderen komen ook in contact met andere materialen als ze buitenspelen, ze kunnen genieten van de zon en nog zo veel meer. Het speelhuisje zal op verschillende manieren alleen maar uw kind ten goede komen. De band met u en uw kind zal ook alleen maar versterken als ze zien dat ook u plezier heeft aan het buitenspelen met hen. Ook zijn er verschillende speelhuisjes om zo te voldoen aan elke wens van ieder kind. Zo kan je er bijvoorbeeld vinden met een glijbaan, met verschillende raampjes en noem maar op. Het kind zal op het einde van de dag niet alleen moe, maar ook voldaan zijn. Je kan werkelijk uren plezier maken in ieder huisje, en, het staat ook mooi in de tuin. Dus mama en papa moeten niet vrezen voor een lomp voorwerp in hun geliefde tuin, het is zelfs gezellig om naar te kijken en geeft een leuke touch. Alle speelhuisjes zijn ook kindvriendelijk afgewerkt met stompe randen en hoekjes, zodat ze hun zeker niet kunnen kwetsen. 
 
Er zijn dus redenen genoeg om een speelhuisje aan te schaffen voor u, en uw kind. Niet twijfelen is dus de boodschap!

.

VEILIGHEID

.
Bij een houten meubel lijkt veiligheid geen eerste vereiste. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.