SPEELTOESTEL

.
Een speeltoestel is voor de kinderen, en sommige ouders, een paradijs in de tuin. U kunt zelf uw ideale speeltoestel samenstellen! Deze speeltoestellen zijn alleen geschikt voor particulier gebruik!
.

ONZE VOORRAAD SPEELTOESTELLEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze speeltoestellen: schommels, glijbanen, klimmuren, of alles gecombineerd in één toestel. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw speeltoestelKlik dan hier voor een volledig overzicht.

Was u echter op zoek naar een houten speelhuisje? Klik dan hier voor een volledig overzicht.

 

zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts levert speeltoestellen in heel Nederland. Ons gamma bevat verschillende soorten speeltoestellen van verschillende afmetingen, modellen en houtsoort. We verzekeren topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

VEILIGHEID

.
Bij een houten meubel lijkt veiligheid geen eerste vereiste. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.