rozenbogen-800.jpg

ROZENBOOG

.
Een rozenboog tovert uw tuin om in een plek waar u vele uren kunt vertoeven tussen uw favoriete bloemen en planten. Een rozenboog kan ook dienen als ingang tot uw tuin. We bieden rozenbogen in verscheidene afmetingen en modellen. Daarnaast vindt u ook rozenbogen met bloembakken of een bank.

Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen. Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad rozenbogen.
.

ONZE VOORRAAD ROZENBOGEN

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van rozenbogen in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze rozenbogen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze rozenbogen en andere tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.