SPEELTOESTEL voor PRIVAAT gebruik

.
Een speeltoestel is voor de kinderen, en sommige ouders, een paradijs in de tuin. U kunt zelf uw ideale speeltoestel samenstellen! Deze speeltoestellen zijn alleen geschikt voor particulier gebruik!
.
 

.
ONS AANBOD SPEELTOESTELLEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze speeltoestellen: schommels, glijbanen, klimmuren, of alles gecombineerd in één toestel. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.  
.

 

Bent u op zoek naar accessoires voor uw speeltoestelKlik dan hier voor een volledig overzicht.

Was u echter op zoek naar een houten speelhuisjeKlik dan hier voor een volledig overzicht.


*** Bij de Blue Rabbit speeltoestellen zijn de Bolt Caps steeds inbegrepen in het pakket. U hoeft ze dus niet apart bij te bestellen.

zoek

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van speeltoestellen in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

VEILIGHEID

.
Bij een tafel of ander product lijkt veiligheid geen vereiste die als eerste gesteld wordt. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.