--> ONTDEK HIER de KING picknicktafel die het best bij u past ...

.

U zit goed op een picknicktafel van het merk KING.

Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar? En dit alleen, met uw partner of de hele familie? Dan zullen onze picknicktafels u zeker kunnen verleiden!

Een picknicktafel is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of stoelen. Picknicktafels kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Een picknicktafel is ook de ideale partner voor scholen, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze picknicktafels zijn bovendien bijzonder veilig.

Een picknicktafel roept herinneringen op aan zomerse barbecues met vrienden. Het is een ongecompliceerd en toegankelijk stuk dat mensen bij elkaar brengt. De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat quasi onverwoestbaar is.


hout

Een picknicktafel is dan ook veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn.

Wij proberen er met onze picknicktafel voor te zorgen dat u zorgeloos kan genieten van het lekkere weertje, een hapje en een drankje, en het gezelschap van uw familie en vrienden.

Op onze website geven wij ook een overzicht van de troeven die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren picknicktafels aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren.


Waarom een Picknicktafel aanschaffen?

1. U wilt een picknicktafel waarvan het hout afkomstig is van verantwoorde bossen (FSC)?

2. U wilt veilige afgeronde hoeken zodat uw gasten zich niet kunnen bezeren?

3. U bent op zoek naar een robuust buitenmeubel?

4. U wilt een zéér stevig en stabiel model?

5. U wilt een picknicktafel met dikke planken die onder druk is geïmpregneerd?


tafel

6. U wilt een picknicktafel die makkelijk te monteren is? U wilt dat wij de picknicktafel bij u komen monteren?

7 U wilt graag dat de picknicktafel in een originele staat en ongeschonden bij u geleverd wordt?

8. U wilt eerste kwaliteit hout? U wilt geen krassen of beschadigd hout?

9. U wilt de picknicktafel over een paar dagen bij u thuis of bedrijf?

10. U wilt 5 jaar garantie?

Slechts één antwoord op al uw vragen = Een picknicktafel van e-woodproducts.nl