SNELLE LEVERING - VEILIGE VERZENDING

 

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste tuinmeubelen snel bij u komen leveren. U kiest als klant zelf uw leveringstermijn.

Voorbeeld: levering van een 2.40m KING Picknicktafel:

1. Standaard (1-9 werkdagen): 49,95 euro (BTW incl.)

2. Economy (10-21 werkdagen): 29,95 euro (BTW incl.)

E-woodproducts werkt met samen met een exclusieve firma die op afspraak alle bestelde producten persoonlijk bij u langs brengt. Op die manier willen wij een verzorgde service en een perfecte staat van de producten garanderen. Bij de productinformatie kunt u de exacte levertijd en -kosten terugvinden.

 

 

...levering2.jpg

.

UW BESTELLING LATEN LEVEREN IN HET BUITENLAND


Wij staan zelf in voor leveringen in de volgende landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Wilt u uw bestelling laten leveren in het buitenland, dan stellen wij voor om uw bestelling te plaatsen op de respectievelijke website:

* Levering in België: www.e-woodproducts.be

* Levering in Frankrijk: www.tablesdepiquenique.fr

* Levering in Duitsland: www.picknickbänke.de

* Levering in Oostenrijk: www.picknickbänke.at

WE LEERDEN VAN ONZE FOUTEN EN STREVEN NAAR EEN OPTIMALE DIENSTVERLENING

 

Toen E-woodproducts net was opgestart, werkten we samen met een zeer bekende transporteur / koerierdienst om onze producten tot bij de klanten te brengen. Wij kozen voor deze partner omdat ze ons een snelle en veilige levering garandeerden. Hun snelheid was zoals beloofd fenomenaal: alle picknicktafels en tuinbanken werden binnen de twee dagen bij onze klanten gebracht.

Maar wat veiligheid betreft, bleek hun service beneden alle peil. Sommige tafels werden zomaar op de oprit van klanten gedropt, waardoor de planken veel schade opliepen, en andere meubelstukken kwamen aan met vuile zwarte voetsporen op de zijkant.

Daarom besloten we om met een exclusieve transporteur te werken, maar vanaf nu zelf volledig in te staan voor de levering van E-woodproducten. Op die manier kunnen we u verzekeren dat uw gekozen items snel en in hun originele staat bij u worden gebracht.

Daarnaast bieden we u hierbij graag een persoonlijke service. Wanneer onze medewerker bij u langskomt, overhandigt hij u onze contactgegevens en geeft hij u graag nog enkele tips mee over uw aangekochte producten.