MOESTUINEN

.

Dankzij een moestuin of minigarden van E-woodproducts kunt u zelf groenten en kruiden kweken op uw terras, in de tuin, of zelfs op uw balkon. We bieden moestuinen aan in verschillende modellen en grootten: vierkant, getrapt, op poten of zelfs verticaal voor tegen een wand.

Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen. Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad moestuinen en minigardens.

.

ONS GAMMA MOESTUINEN

.
zoek
 

Douglas Minigarden vierkante meter

<BIG><B>Douglas Minigarden vierkante meter</B></BIG>
99,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

64.95

Douglas Minigarden Hoekmodel

<BIG><B>Douglas Minigarden Hoekmodel</B></BIG>
99,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

89.95

Douglas Minigarden op poten

<BIG><B>Douglas Minigarden op poten</B></BIG>
129,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

89.95

Douglas Minigarden Décor

<BIG><B>Douglas Minigarden Décor</B></BIG>
129,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

114.95

Compostsilo Grenen

<BIG><B>Compostsilo Grenen</B></BIG>
39,95 €
(actie geldig van 29/5 tot 4/6)

29.95
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

;
E-woodproducts is verdeler van moestuinen en minigardens in heel Nederland. In ons gamma hebben we moestuinen van verschillende afmetingen, model en houtsoorten. Bij ons zijn topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid onze belangrijkste troeven.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

;
Bij ons hebt u de keuze tussen zelf uw moestuin of minigarden te monteren, of hiervoor een beroep te doen op onze monteur. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (verschillend per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze moestuinen zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om onze mini-gardens te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

DUURZAAM

;
We gebruiken geïmpregneerd hout, hierdoor kunnen we de duurzaamheid van onze moestuinen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
;

CONTACTEER ONS

;
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.