METALEN TUINSTOELEN

.
Metalen Tuinstoelen gezocht? Dan ben je hier bij E-woodproducts aan het juiste adres! Een tuinstoel bied je een plaats om op uit te blazen in de zon, indien je er enkele bij elkaar plaatst, kan je samen met familie en vrienden van het moment genieten. Tal van opties dus.
.

ONS AANBOD METALEN TUINSTOELEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod metalen tuinstoelen, telkens in verschillende grootte en model . Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen. 
zoek
 

Bistro de Paris witte stoel

<BIG><B>Bistro de Paris witte stoel</B></BIG>
49,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

29.95

Bistro de Paris zwarte stoel

<BIG><B>Bistro de Paris zwarte stoel</B></BIG>
59,95 €
(actie geldig van 3/6 tot 10/6)

29.95
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van tuinstoelen in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materiaal. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We streven er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met hout van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering, hulp bij de montage en een goede afterservice erg belangrijk. 
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze tuinstoelen met het idee dat u er een hele dag op zou willen vertoeven. Onze tuinstoelen garanderen u, als klant, 100 % comfort. Indien u dit toch nog zou willen verhogen, bieden we ook kussens aan.
..

CONTACTEER ONS

.
WIlt u tuinstoelen bestellen of Heeft u nog vragen over onze producten? +31 6 45 48 90 54