KIPPENHOK

.
Kippenhok gezocht? Dan zit je hier goed! E-woodproducts verdeelt vanuit het centraal gelegen Lebbeke (nabij Dendermonde) kippenhokken in héél België. Ons administratief centrum is gevestigd in Gent. Ons bedrijf is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de FSC-gelabelde producten gemaakt zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen.

We leveren de producten binnen de door u gekozen leveringstermijn. Openingsuren en adres zie contactgegevens.

We bieden kippenverblijven aan voor uw favoriete (huis)dier. Ook voor hen wilt u dat ze kunnen genieten van een aangename verblijfplaats.  
.


ONS AANBOD KIPPENHOKKEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze kippenhokken. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
zoek
 
powered by myShop.com

WAAROM KOPEN BIJ ONS?

.

Wanneer u bij E-woodproducts een kippenhok koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. 

Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt.
FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen. 
Ons bedrijf zelf wordt door FSC erkend onder de code SGSCH-COC-008396/AF.
.

CONTACTEER E-WOODPRODUCTS

.
E-woodproducts heeft 2 vestigingen.

  1. In Gent vindt u onze hoofdzetel en administratief centrum.
  2. In Lebbeke vindt u ons centraal verdeelcentrum voor West-Europa. 


Indien u meer informatie wenst over een kippenhok of één van onze andere producten: mail: contact@e-woodproducts.nl


Bekijk ook deze pagina's: Picknicktafels Tuinmeubelen - Bloembakken -  Buitenkeukens - Tuinkast