KING Tuintafel


Tuintafel gezocht? Dan zit je hier aan het juiste adres bij E-Woodproducts
 
label_KING_tuintafels_color.png
  
1. FSC®-label: Alle KING-tuintafels hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF). 
  
2. Geïmpregneerd Het hout van de KING tuintafels is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
  
3. KwaliteitDe KING-tuintafels zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.
  
4. Dikke planken!De KING-tuintafels hebben een verschillende plankdikte.
  
5. Garantie 5 jaar.................... ................................................................................................................... .....2 jaar garantie op alle KING ® tuintafels!
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van een groot en divers aanbod tuintafels in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zelfs vormen. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen op zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze tuinbanken kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tuinmeubelen verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Wilt u meer info over een bank voor de tuin uit ons assortiment? Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +31 6 45 48 90 54