label_KING_TB_color_WEB02.png
   
1. FSC®-label:  Alle KING ® tuinbanken hebben een FSC-label (SGSCH-COC-008396/AF). 
   
2. Geïmpregneerd  Het hout van de KING ® tuinbanken is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.
   
3. Kwaliteit De KING ® tuinbanken zijn gemaakt van eerste kwaliteit vuren hout van de Picea abies (fijnspar). De kleur is witachtig tot crèmekleurig.
   
4. Pootdikte 80mm. De KING-tuinbanken hebben een variabele pootdikte. De tuinbanken KING Charles & KING Georges hebben de grootste pootdikte, nl. 8 centimeter!
   
5. Comfortabel zitten..................... ................................................................................................................... ..... Onze klanten geven aan dat deze KING ® tuinbanken heerlijk zitten! 
   
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van KING tuinbanken in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag op zou willen zitten. Op deze manier garanderen we u, als klant, 100 % comfort. Op onze tuinbanken kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond met familie of vrienden. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: 06 45 48 90 54.