BIERTAFEL

.
Een opklapbare biertafel gezocht? Dan zit je hier goed bij E-woodproducts.nl! Biertafels zijn van hout gemaakt, en hebben een stalen donkergroen onderstel. Naast de verschillende mogelijke afmetingen (110x60, 160x70, 220x60, 220x70, 220x80) kunt u ook nog kiezen voor banken met of zonder rugleuning. Indien u meteen een groot aantal van deze plooitafels wenst te kopen, en u bent op zoek naar een handig verplaatsbaar opbergsysteem, dan kunnen we u vast en zeker opvrolijken met deze transportkar

Ons aanbod biertafels wordt geleverd aan particulieren, bedrijven, scholen en publieke organisaties. We trachten een zo goed mogelijke service aan te bieden, daarom voorzien we 2 jaar garantie op onze tafels. 
.

BIERTAFEL AANBOD

.
Met ons brede aanbod bieden we onze klanten een hele waaier aan soorten aan en wij leveren uw bestelling met eigen bestelbusjes! Op deze manier verzekeren wij de kwaliteit van de geleverde producten
.
zoek
 
powered by myShop.com

EEN TAFEL OP UW MAAT

.
Elke tafel heeft een dubbel gelakt hout, wat schoonmaken makkelijk maakt. Daarnaast kan u kiezen tussen een biertafel en een biertafelset. Deze laatste bestaat uit een tafel en twee bijpassende banken. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten. Veiligheid krijgt bij E-woodproducts een voorname plaats. Bij biertafels dient hier echter extra aandacht aan besteed te worden door het opklapbare onderstel. Dit bestaat uit groen hoekstaal dat de stevigheid verzekert. Daarnaast heeft het systeem een ingebouwde veer zodat het niet ongewild kan inklappen. Dit verhoogt de veiligheid, zodat u zorgeloos een namiddag of avond kan spenderen met uw familie of vrienden.

.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.
 

Bekijk ook even deze pagina's: PicknicktafelTuinbanken Tuintafels Tuintafelsets - Tuinkasten

 

 

U ZIT GOED BIJ ONS

biertafel
Een biertafel is veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren.


Hieronder geven wij een overzicht van de troeven die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.