HOUT KOPEN


Bij online hout kopen, denk je aan E-woodproducts.nl. Wij kiezen zeer bewust om houten planken te verkopen aan de scherpste prijzen op de markt. Gebruik het linker keuze menu op om een snelle manier de planken te vinden die u zoekt. Hout kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest smiley 

U bent op zoek naar tuinhout? Wij hebben meer dan 400 verschillende soorten planken, regels, gordingen, palen, ... in ons aanbod. We verkopen dit tuinhout aan absolute bodemprijzen. Hebt u ergens toch nog een lagere prijs gezien, laat het ons weten, en we passen dit onmiddellijk aan op onze website.

Een overzicht van de leveringsprijzen vindt u onderaan links deze pagina. We maken een onderscheid tussen planken die kleiner of groter zijn dan 3 meter. Wij kunnen alle planken leveren tot maximum 3 meter. Wenst u planken te bestellen langer dan 3 meter, dan kan dit ook, maar dit kan alleen bij een grote afname. Voor een overzicht van de leveringsprijzen, zie onderaan links.

 

Onze gamma hout

zoek
 
>
powered by myShop.com

Aanbod Hout KopenWij hebben een divers aanbod hout (gording, dekdelen, planken, rabat, regels, ronde palen, schaaldelen, vlonderplanken, enzovoort). Uiteraard kan u ook kiezen in het type hout (DouglasGrenenVuren hout of hardhout) en de behandelingsmethode (onbehandeld of onder druk geïmpregneerd).
 

Onze formule: houten planken kopen aan bodemprijzen + faire transportprijzen

 

Koop je nu één plank, of meerder planken, je betaalt steeds de bodemprijs! Wij kiezen er ook voor om faire transportprijzen te betalen aan onze transporteurs. Hout kopen doe je niet zonder gratis levering. We merken ook op dat de leveringsprijs daalt naarmate u meer bestelt. U zal met andere woorden een lagere verzendprijs betalen als u 50 planken bestelt, dan dat u 1 plank bestelt. De reden is heel eenvoudig. De transporteur heeft ook bij het leveren van één plank zijn vaste kosten (zoals loonkosten, benzinekosten, afschrijving van hun vrachtwagen of bestelbus, ...). 

 

Hoe online hout kopen?


Anno 2020 kunt u op een eenvoudige manier hout kopen vanuit uw zetel, op uw tablet of smartphone. E-woodproducts is op dit vlak zeker mee met zijn tijd. Wij hebben de intentie om van elk product een goede omschrijving te geven, met de juiste lengtematen, de soort behandeling, de soort afwerking, en natuurlijk één of meerdere foto's van het betreffende product. 

U vindt met andere woorden al heel veel informatie terug op onze website. Hebt u gevonden wat u zocht, dan kunt u uw bestelling ingeven. Gedurende de bestelprocedure zullen wij uiteraard uw contact en leveringsgegevens bevragen. Als laatste stap volgt de betaling. U kunt betalen via overschrijving, of via verschillende online betaalmethodes (Maestro, VISA, Mastercard, ...). Vanaf wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij de opdracht door aan onze transporteur, die op zijn beurt contact met u zal opnemen om het hout te komen leveren.