HARDHOUTEN PICKNICKTAFEL

.
Het is aangenaam vertoeven aan een hardhouten picknicktafel van E-woodproducts. We zijn er zeker van dat u vindt wat u wenst dankzij ons brede aanbod.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad hardhouten picknicktafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.
.

ONZE VOORRAAD HARDHOUTEN PICKNICKTAFELS

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van hardhouten picknicktafels in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze hardhouten picknicktafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Kiest u graag voor optimaal comfort, kies dan voor een hardhouten tafel.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.