wat is grenen hout?

alle grenen houten meubels

GRENEN PICKNICKTAFEL

.
U zou willen blijven zitten aan een grenen picknicktafel van E-woodproducts. We zijn er zeker van dat u een picknicktafel vindt naar uw wens. Ons bedrijf is FSC-gecertifieerd, wat betekent dat onze FSC-gelabelde producten vervaardigd zijn uit hout uit verantwoord beheerde bossen.

Hieronder vindt u een overzicht van ons gamma hardhouten picknicktafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.
.

ONS GAMMA GRENEN PICKNICKTAFELS

.
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van grenen picknicktafels in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag aan zou willen zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Aan onze picknicktafels kunt u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: 06 45 48 90 54.