DOUGLAS TUINBANKEN

.
Een douglas tuinbank van E-woodproducts biedt uitstraling aan uw tuin of terras. Bovendien is ze ook praktisch aangezien u er een namiddag of avond gezellig kan aan vertoeven. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie te weten te komen over uw product naar keuze.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad douglas-hout tuinbanken.
.

ONZE VOORRAAD DOUGLAS TUINBANKEN

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van Douglas tuinbanken in heel Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag op zou willen zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze tuinbanken kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.
.

DUURZAAM

.
Door impregnatie van ons hout kunnen we de duurzaamheid van onze tuinbanken verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.