DOUGLAS PICKNICKTAFEL

.
Aan een douglas picknicktafel van E-woodproducts beleef je een gezellige tijd met familie of vrienden. We streven naar een maximaal comfort voor de ideale beleving. Klik op de foto of op de “meer info”-knop om alle informatie te weten te komen. Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad douglas-hout buitenmeubilair.
.

ONZE VOORRAAD DOUGLAS PICKNICKTAFELS

.

zoek
 
>
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts levert Douglas picknicktafels in heel Nederland. Ons gamma bestaat uit picknicktafels in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We garanderen u, als klant, 100 % comfort omdat we onze producten vervaardigen met het idee dat u er een hele dag zou willen aan zitten. Met een DOUGLAS picknicktafel kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond met familie of vrienden.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.