CONTAINERKAST

.
Een containerkast van E-woodproducts is handig om een vuilbak of container te verbergen. U krijgt er meteen ook een mooi product voor in de plaats in uw tuin. Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad containerkasten.

Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.
.

ONZE VOORRAAD CONTAINERKASTEN

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van containerkasten in heel Nederland. In ons gamma hebben we containerkasten van verscheidene afmetingen en kleur. Bij ons zijn topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid onze belangrijkste troeven.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
U kunt ervoor kiezen dat een medewerker van E-woodproducts uw containerkast voor u ter plaatse monteert. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze containerkasten zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om onze container kasten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

DUURZAAM

.
Doordat we geïmpregneerd hout gebruiken, kunnen we de duurzaamheid van onze containerkasten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.