BV E-Products Europe


Onze medewerkers

 

Mark


Mark is mede-oprichter en een van de twee zaakvoerders van ons bedrijf sinds de start in 2011. Met zijn specialisatie in boekhouden en passie voor cijfers is hij van onschatbare waarde voor ons team. Hij is geboren in Amsterdam en heeft een sterke band met de stad.

Mark is een fervent wandelaar en heeft al vele kilometers afgelegd. Wandelen is een van zijn grote passies en hij vindt het heerlijk om buiten te zijn en nieuwe gebieden te verkennen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar voetbalwedstrijden en speelt hij tafeltennis. Hij heeft ook een groot hart voor het helpen van anderstaligen bij het leren van de Nederlandse taal.

Kortom, Mark is niet alleen een toegewijde professional, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die onze werkomgeving verrijkt.

 

Wim


Wim is een van onze collega's en een gepassioneerde transportliefhebber. Naast zijn werk achter het stuur van de camionette, houdt Wim van buitenactiviteiten en brengt hij graag tijd door met zijn gezin. Hij geniet van wandelingen met zijn hond, fietst graag op zijn gewone fiets en maakt graag uitstapjes in de natuur.

Maar wat Wim echt in vuur en vlam zet, is zijn liefde voor zijn motorfiets. Met zijn motor maakt hij graag lange ritten en geniet hij van de vrijheid op de weg.

Wim is een man met diverse interesses en een positieve instelling. Hij is niet alleen een geweldige collega, maar ook een geweldige vriend en familielid voor de mensen om hem heen. Wim's energieke en avontuurlijke geest maakt hem een echte aanwinst voor ons team.
 

Peter


Peter is niet alleen mede-oprichter en zaakvoerder van E-Product Europe, maar ook een avonturier en levensgenieter. Zijn passie voor ontdekking uit zich in zijn liefde voor wandelen, het verkennen van nieuwe plekken en het ontdekken van nieuwe culinaire hoogstandjes. Met zijn schat aan ervaring en kennis, is Peter een waardevolle aanvulling op ons team.

Maar wat Peter echt onderscheidt, is zijn vermogen om anderen te inspireren om te groeien en te leren. Met zijn positieve instelling en creatieve oplossingen voor complexe problemen heeft hij het bedrijf geholpen om te groeien en te floreren. Zijn strategische denkvermogen, ontwikkeld door zijn liefde voor schaken, heeft hij ook laten zien in zijn werk voor E-Product Europe, waar hij het beleid en de groei van het bedrijf heeft ontwikkeld en ondersteund.


 

FatemehFatemeh is onze onmisbare kracht op de boekhoudafdeling, waar ze haar uiterst nauwkeurige werkwijze dagelijks toepast.

Naast haar professionele inzet heeft Fatemeh ook een creatieve kant: zo maakt ze de meest heerlijke desserts en versiert ze deze als ware kunstwerkjes. Ook op het gebied van schilderen heeft ze een talent: met haar penseel creëert ze kleurrijke en levendige schilderijen die haar verbeeldingskracht tonen.

We waarderen haar zowel om haar professionele expertise als om haar artistieke vaardigheden. Met haar harde werk en creativiteit is Fatemeh een inspiratie voor ons allemaal.
 

DominiqueDominique is onze zonnestraal op de klantendienst. Haar passie voor vakantie, strand en zon komt goed van pas in haar werk, waar ze dagelijks onze klanten helpt om de perfecte reis te boeken. Maar naast haar werk heeft Dominique nog een heleboel andere passies, zoals tijd doorbrengen met haar kinderen en kleinkinderen, samen met vrienden genieten van lekker eten en lachen.

Als creatieve geest houdt Dominique ervan om te tekenen, knutselen en haar talenten te gebruiken in renovatie- en verbouwprojecten. In een ander leven zou ze interieurarchitect zijn, maar ze koos voor een carrière in de sociale sector omdat ze mensen graag helpt.

Dominique is een voorbeeld van solidariteit, waarbij ze sterk gelooft in gelijkheid en respect voor ieders waarden. Haar positieve energie en empathie maken haar een gewaardeerde collega en een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. We zijn blij dat ze bij ons is, maar we begrijpen dat ze toch op haar pensioen wacht.  
 

DamienOntmoet Damien, onze ervaren chauffeur met een brede interesse. Wanneer hij niet op de baan zit, vind je hem waarschijnlijk in de keuken waar hij zijn culinaire creativiteit de vrije loop laat.

Damien houdt ook van muziek, en niet alleen het luisteren ervan, maar ook het mixen ervan als een echte dj. In zijn vrije tijd geniet hij van wandelingen in de natuur en auto crossen, en hij is altijd enthousiast over het verkennen van nieuwe bestemmingen in het buitenland.

Zijn humor en leergierigheid maken hem een geweldige collega om mee samen te werken.
 

NatalieNatalie is niet alleen onze expert in planning en talen, maar ook een meertalige professional die vloeiend Duits, Frans en Nederlands spreekt. Ze heeft deze vaardigheid ontwikkeld door haar passie voor het ontdekken van nieuwe landen en culturen, en het proeven van de heerlijke gerechten die ze te bieden hebben.

In haar vrije tijd houdt Natalie ervan om haar kennis van talen uit te breiden door te lezen en te oefenen met spreken. Ze geniet ook van rustige wandelingen in de natuur, waar ze kan ontspannen en haar gedachten kan ordenen. Naast haar talenkennis en liefde voor de natuur is Natalie ook een gezellige collega die graag tijd doorbrengt met vrienden en familie, terwijl ze luistert naar de klassieke muziek uit de jaren '70 en '80 en geniet van een heerlijk glas wijn.

Met haar diverse interesses en talenten is Natalie een onmisbare kracht in ons bedrijf en een inspirerende collega voor iedereen die met haar samenwerkt.

AhmedAhmed is een handige en ervaren monteur die gepassioneerd is over zijn werk. Met zijn vaardige handen kan hij allerlei soorten houten tuinmeubelen in elkaar zetten als geen ander.

Zijn enthousiasme voor het werk is aanstekelijk en hij werkt graag samen met anderen om de klus te klaren. Hij is altijd op zoek naar manieren om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn kennis uit te breiden.

Voor Ahmed is er niets mooiers dan een dag op de baan door te brengen en tuinmeubelen te monteren, wetende dat hij bijdraagt aan het creëren van een mooie buitenruimte waar mensen van kunnen genieten.

 

Jij?Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een dynamisch en groeiend team? Dan ben jij misschien wel onze volgende medewerker!

Bij ons bedrijf zoeken we een gepassioneerde teamspeler met de juiste vaardigheden en toewijding om ons te helpen ons doel te bereiken. We bieden een werkomgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en zijn of haar vaardigheden kan verbeteren. Als onze nieuwe medewerker zou je werken aan innovatieve oplossingen voor onze klanten en zou je deel uitmaken van een team dat zich richt op groei en succes. We zoeken iemand die zich kan aanpassen aan een snel veranderende omgeving, die bereid is om te leren en te groeien en die een positieve bijdrage kan leveren aan ons team.

Dus, als je denkt dat je de juiste persoon bent om ons team te versterken, aarzel dan niet om te solliciteren!

Onze vestigingen

 
HoofdzetelBV E-Products Europe
Adres:Patijntjestraat 107, 9000 Gent
BTW nummer:BE 0500.621.156
E-mail:contact@e-woodproducts.nl
Bankgegevens:BIC: GEBA BE BB
 IBAN: BE 61 0016 8384 4117
FSC nr.:SCS-COC-005219-PA


 
Kantoor 
Adres:Leirekenstraat 16, 9310 Aalst
Telefoonnummer:+31 648191455

Telefonisch contact: alle werkdagen tussen 9u-17u.
E-mail:contact@e-woodproducts.nl

 

Contacteer ons


 
Optie 1:Voor alle vragen = 1 mail-adres!
 contact@e-woodproducts.nl
Welke vragen:- uw bestelling
- uw levering
- uw factuur / uw betaling
- uw klacht / uw compliment
- en alle andere :-)
  

 

Optie 2:Telefonische support
Telefoonnummer:+31 648191455
 Wij moeten dagelijks een enorme hoeveelheid vragen van klanten verwerken. Daarom vragen we u om bij voorkeur uw vragen via e-mail te versturen. 
  


Gegevens

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +31 6 48191455
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.nl

BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst