BUITENKEUKEN

.
Met een buitenkeuken of een buitenkeukenmeubel kan u in de zomer uw gasten verwennen en terwijl genieten van het mooie weer. Bekijk ons gamma en stel zelf uw buitenkeuken samen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad buitenkeukens. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.
.

ONZE VOORRAAD BUITENKEUKENS

 

''

zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van buitenkeukens in heel Nederland. Onze buitenkeukens worden geleverd in verschillende afmetingen en kleur. We dragen topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in ons vaandel.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
U kan ervoor kiezen dat een medewerker van E-woodproducts uw buitenkeuken voor u ter plaatse monteert. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze buitenkeukens zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om onze buitenkeukens te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

DUURZAAM

.
Doordat we geïmpregneerd hout gebruiken, kunnen we de duurzaamheid van onze buitenkeukens verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.