BLOEMBAK

.
Een bloembak biedt meerdere mogelijkheden, het is op zich een design product. Daarnaast kan u er uw favoriete bloemen of planten in kwijt. E-woodproducts biedt een breed gamma aan, waarvan er zeker één past in uw tuin.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voorraad bloembakken. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.
.

ONZE VOORRAAD BLOEMBAKKEN

.
zoek
 
>
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van bloembakken in heel Nederland. Onze bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleur en houtsoorten. We verzekeren topkwaliteit en duurzaamheid.
.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

.
Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u uw bloembakken ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinmeubelen zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.
.

DUURZAAM

.
Doordat we geïmpregneerd hout gebruiken, kunnen we de duurzaamheid van onze bloembakken verzekeren. Door een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout kan allerhande aantasting voorkomen worden. Dit is ook één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.