Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® Henry Houten Bankje (168 cm)

KHTB

Tijdelijk in prijs verlaagd!

155.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 109,95

Prijs:

€ 109,95


Dit houten bankje met de naam Henry, is de perfecte plek om uit te rusten en te genieten van het buitenleven, of het nu gaat om uw lunchpauze op het werk, speeltijd met de kinderen of een middag in de tuin. Deze bank biedt plaats aan drie personen en is gemaakt van eersteklas sparrenhout (vurenhout), waardoor hij een stevige rugleuning en robuuste constructie heeft die u comfort bieden en er tegelijkertijd stijlvol uitzien. Het is ook de trotse drager van het FSC-label en heeft een lichtbruine kleur en afgeronde hoeken.

Is de leveringsprijs echt zo voordelig?


We zijn erg enthousiast om u te helpen een tuinbank bij u thuis te laten bezorgen, en we willen ervoor zorgen dat u weet dat er veel voordelen aan verbonden zijn. Ten eerste rekenen we slechts 10 euro voor de levering, en als je meer dan 200 euro uitgeeft aan de bank zelf, dan is de levering gratis!

Wij leveren deze tuinbank zelf - niet via een derde partij zoals een koerier of een bezorgbedrijf. We doen zelfs moeite om een afspraak met u te maken, zodat we kunnen bevestigen dat de dag en het tijdstip voor ons beiden werkt.

Ik hoop dat dit helpt! Als je nog vragen hebt over ons leveringsbeleid of iets anders over onze tuinbanken, stel ze dan gerust in de reacties hieronder of mail ons rechtstreeks op ons e-mailadres.


Montage van deze Henry tuinbank:


De montage van deze Henry tuinbank duurt ongeveer 30 minuten en is een eenvoudig proces. De twee zijstukken, de zitting en de rugleuning zijn al voorgemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal. Indien u dat wenst, kan één van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren.

De detail afmetingen van dit bankje op een rij:

 
  • Lengte x diepte x hoogte van de tuinbank: 168 cm x 66 x 80 cm
  • Diepte en lengte van het zitvlak: 40,5 cm x 154 cm
  • Lengte en breedte van de armleuningen: 58 cm x 7,5 cm
  • Hoogte van de rugleuning: 42 cm
  • Plankdikte: 2,8 cm en 2,5 cm
  • Hoogte van zitvlak: 39cm, en dit helt naar beneden tot 35cm.
 

FSC-label:


Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING tuinbanken dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.
 

Foto's opgestuurd door tevreden klanten (van een KING Henry tuinbank):

KING-henry-tuinbank-168cm.jpg


(Ingezonden door Kris en Roosmarijn Moeremans uit Niel. Wij genieten van op onze banken van het prachtige uitzicht in Villettes- Ardennen.)

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):35 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:80 cm.
Breedte:66 cm.
Diepte:168 cm.
Zithoogte:39 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:3
PDF documenten: