Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Opklapbare tafel 110 cm x 60 cm (4 personen) KING ®

KBT110T60

Tijdelijk in prijs verlaagd!

111.54

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 92,95

Prijs:

€ 92,95

Opklapbare tafel voor 4 personen


Opklapbaar plooitafeltje gezocht, maar dan wel van stevige kwaliteit? Deze compacte, budgetvriendelijke 4-persoons KING opklapbare tafel (110 cm) vormt de ideale buffet- of eettafel op al uw communie-, tuin- en schoolfeesten. Uw gasten kunnen er bijvoorbeeld hun drankje op kwijt terwijl ze een praatje slaan of u kunt er uw hapjes op plaatsen tijdens het aperitief in de zon. Het gelakte hout (dikte 2,8 cm, witgeel tot lichtbruin) zorgt ervoor dat alle vlekken achteraf eenvoudig verwijderd kunnen worden. Omdat E-woodproducts veiligheid en gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk vindt, hebben we alle hoeken van deze tafel afgerond en zijn de poten eenvoudig opklapbaar.

Het onderstel van de KING opklapbare tafel heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos feest.
 

Opvouwbare tafels voor elk feest:

 

Voor elk evenement, of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een bruiloft, zijn er veel gelegenheden waarbij je wat extra ruimte nodig hebt om alle gasten te ontvangen. Met deze KING inklapbare plooitafel kunt u er zeker van zijn dat uw gasten altijd genoeg ruimte hebben voor eten en drinken.

De tafel is gemakkelijk op te bergen en neemt niet veel plaats in, zodat u hem gemakkelijk kunt vervoeren of opbergen als u hem niet meer nodig hebt. U kunt de inklapbare tafel ook voor andere doeleinden gebruiken: als werkbank bijvoorbeeld.
 

De ideale eettafel voor 4 personen:

 

Met deze klaptafel kunt u tot 4 personen comfortabel laten zitten. Het oppervlak is groot genoeg voor borden en glazen, en er is ook ruimte voor extra spullen zoals bestek of servetten. De tafel is gemaakt van hoogwaardig hout en kan worden gebruikt in de tuin, thuis of zelfs op kampeertrips. De stevige constructie zorgt voor een lange levensduur en maakt deze opvouwbare klaptafel tot een van de beste opties die er zijn.
 

Onze onderhoudstips:

 

Ten eerste: Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze biertafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan het houten tafelblad gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

Ten tweede: Als u uw tafel(s) er als nieuw wilt laten uitzien, raden wij u aan ze op een droge plaats op te bergen als u ze niet gebruikt en ze regelmatig af te stoffen met een zachte doek. Zo voorkomt u dat de lak op het hout uitdroogt en barst.

Het tafelblad is gemaakt uit massief vuren hout. Wat is vuren hout eigenlijk?


 
 

De afmetingen van deze plooitafel:

 
  • Lengte van de in te klappen tafel: 110 cm
  • Hoogte van de inklapbare tafel: 74,50 cm
  • Breedte van de opvouwbare tafel: 60 cm
 

Levering na afspraak:


Vandaag zal helaas niet meer lukken! Onze planning is al gemaakt! Maar onze dienst planning zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Maar als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten in het algemeen, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Is de montage van zo'n biertafel moeilijk?

De poten van de tafel zijn al bevestigd, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Geen montage-werk dus! De biertafel is in enkele seconden klaar voor gebruik. U vindt bij E-woodproducts ook vele andere klaptafels die u na gebruik gemakkelijk kunt opvouwen en opbergen.
 

 

FSC-inklapbare-tafels:

 

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING opklapbare tafels dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Hoogte:74,50 cm.
Breedte:110 cm.
Diepte:60 cm.
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten:

Bijbehorende producten: