Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Bierset 110 cm x 60 cm TAFEL EN 2 BANKEN met rugleuningen KING ®

KBT110S60RL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

221.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 199,95

Prijs:

€ 199,95

Bier set, handig in gebruik!


Bier set voor feestjes en dagelijks gebruik? Dankzij de handige rugleuningen van deze compacte KING bierset (110 cm) wordt het in alle comfort genieten op zomerse evenementen of op de jeugdbeweging. De witgele tot lichtbruine tafel en twee bijhorende zitbanken hebben veilig afgeronde hoeken en bieden plaats aan vier volwassenen. Deze set leent zich, dankzij het gelakte hout, perfect tot barbecues en cocktailavonden, want eventuele vlekken kunnen achteraf eenvoudig afgewassen worden, zonder de tafel te beschadigen.

Het onderstel van de KING bier set heeft een donkergroene kleur en is opklapbaar, waardoor u de set makkelijk kunt opbergen. Het is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm) en de zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement. Het hout is 2,8 cm dik.
 

Belangrijke onderhoudstip:


Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan het houten tafelblad gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

 

De afmetingen:

 
  • Lengte van de tafel: 110 cm
  • Hoogte van de tafel: 74,50 cm
  • Breedte van de tafel: 60 cm
  • Lengte van het zitvlak: 110 cm
  • Hoogte van de zitbank: 47,80 cm
  • Breedte van de zitbank: 25,30 cm

Wij willen graag een thuislevering, is dat mogelijk?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.


Montage is soms héél gemakkelijk, zeker als er geen montage is! 


De KING biersets zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen.


FSC:


Als leverancier van biertafels draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING biersets het internationaal erkende FSC-label. 
 
De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale, non-profit, niet-gouvernementele organisatie die in 1993 is opgericht om verantwoord beheer van de bossen in de wereld te bevorderen. De missie van FSC is "het bevorderen van sociaal, ecologisch en economisch verantwoord beheer van de bossen in de wereld".
 


Foto's opgestuurd door klanten:


bier sets in Gent


(Even ontspannen op de oude Beestenmarkt te Gent in café VIDEO. Zeker een bezoekje waard!)
 

bierset terras

biertafelsets op gentse feesten


(KING Biertafels met rugleuningen op de Gentse Feesten.)
 

bierset stad


(Foto door anoniem)
 

biersets voor antwerpen


(KING Biertafels met rugleuningen ingezonden door Ullens Julien, Meat Factory uit Antwerpen. Leuke foto's met de klanten)

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: