Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® bierset 110 cm x 60 cm TAFEL EN 2 BANKEN met rugleuningen

KBT110S60RL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

221.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 199,95

Prijs:

€ 199,95

Productomschrijving:

Dankzij de handige rugleuningen van deze compacte KING bierset (110 cm) wordt het in alle comfort genieten op zomerse evenementen of op de jeugdbeweging. De witgele tot lichtbruine tafel en twee bijhorende zitbanken hebben veilig afgeronde hoeken en bieden plaats aan vier volwassenen. Deze set leent zich, dankzij het gelakte hout, perfect tot barbecues en cocktailavonden, want eventuele vlekken kunnen achteraf eenvoudig afgewassen worden, zonder de tafel te beschadigen.

Het onderstel van de KING bierset heeft een donkergroene kleur en is opklapbaar, waardoor u de set makkelijk kunt opbergen. Het is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm) en de zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement. Het hout is 2,8 cm dik.

Onderhoudstip:

Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan het houten tafelblad gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

De afmetingen:

Lengte van de tafel: 110 cm
Hoogte van de tafel: 74,50 cm
Breedte van de tafel: 60 cm

Lengte van het zitvlak: 110 cm
Hoogte van het zitvlak: 47,80 cm
Breedte van het zitvlak: 25,30 cm

Kan E-woodproducts deze bierset(s) bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:

De KING biersets zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen.

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING biersets het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Foto's opgestuurd door tevreden klanten (van een KING bierset 110cm met rugleuningen):

bierset-rugleuningen-110cm.jpg


(Even ontspannen op de oude Beestenmarkt te Gent in caf? VIDEO. Zeker een bezoekje waard!)

bierset-rugleuningen-110cm.jpg


(KING Biertafels met rugleuningen op de Genste feesten 2014.)

bierset-rugleuningen-110cm.jpg


(KING Biertafels met rugleuningen ingezonden door Ullens Julien, Meat Factory uit Antwerpen. Leuke foto's met de klanten)

bierset-rugleuningen-110cm.jpg


(Foto opgestuurd door Mieke en Lukas.)


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: