BIERBANK 110 cm x 25 cm KING ®

KBT110B

Tijdelijk in prijs verlaagd!

50.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 41,95

Prijs:

€ 41,95

Bierbank 110 cm., klein maar fijn!


Bier bank voor huis en tuin. Op deze kleine, handige KING bierbanken (110 cm) is het heerlijk uitblazen en nippen aan een biertje tijdens een tuinfeest of openluchtconcert. Dit zitmeubel biedt plaats aan vier personen en oogt met zijn witgele tot lichtbruine kleur erg natuurlijk en authentiek. Het hout zorgt door zijn dikte (2,8 cm) niet alleen voor de nodige stevigheid, maar is door de aangebrachte laklaag ook makkelijk afwasbaar na uw evenement. De afgeronde hoeken maken deze bank dan weer uitermate geschikt voor feestjes met kinderen.

Het onderstel van de KING bierbank heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloze happening.

 

Een belangrijke onderhoudstip:


Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet permanent buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan de houten zitbank gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

 

Een zitbank gemaakt uit massief Vurenhout:
 


De afmetingen:

 
  • Lengte van het zitvlak: 110 cm
  • Hoogte van het zitvlak: 47,80 cm
  • Breedte van het zitvlak: 25,30 cm

 

Veilig verzending / Eigen Transporteurs


E-woodproducts verzorgt zelf de levering van haar producten. Dit betekent dat wij werken met onze eigen transporteurs. Dit zorgt ervoor dat wij zorg dragen voor de producten.

Wij willen u een zo goed mogelijke service bieden waar u tevreden over bent. Daarom verzorgen wij ook de levering. Het voordeel hiervan is dat wij precies weten wat er met uw bestelling gebeurt en hoe deze wordt afgehandeld. Eventuele vragen over deze processen kunnen wij altijd beantwoorden en zo nodig uitgebreid toelichten.

 

Is de montage gecompliceerd?


Nee hoor! De King bierbanken zijn uiterst gemakkelijk op te zetten en te gebruiken. Ze vereisen geen enkele montage, zodat u ze gewoon kunt uitklappen wanneer het tijd is voor uw feest of barbecue.

 

FSC:


Met een KING bierbank geniet u niet alleen van de natuur, maar draagt u er ook uw steentje toe bij. Op dit E-woodproduct plakt namelijk het FSC-label, wat staat voor een wereldwijd verantwoord bosbeheer. Ons bedrijf vindt het erg belangrijk om producten te leveren die bijdragen aan een duurzame wereld, zodat ook de komende generatie zich kan uitleven tussen het groen.


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Hoogte:47,80 cm.
Breedte:110 cm.
Diepte:25,30 cm.
Zithoogte:47,80 cm.
Zitdiepte:25,30 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:0
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: