Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® BIERBANK 110 cm x 60 cm met RUGLEUNINGEN

KBBRL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

62.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 51,95

Prijs:

€ 51,95

Deze compacte bank van 110 cm heeft ook rugleuningen die opklapbaar zijn. Ze worden vaak gebruikt in de horeca en op campings. Het onderstel van de KING bierbank met rugleuningen heeft een donkergroene kleur en is inklapbaar, zodat u de set gemakkelijk kunt opbergen. Het is gemaakt van sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm) en we hebben de zware bevestigingsclip voorzien van een veer, die voorkomt dat het onderstel inklapt zonder op de ontgrendelingshendel te drukken. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement. Het hout is 2,8 cm dik.

Het product kan worden gebruikt voor commerciële doeleinden (bars), maar ook voor privégebruik thuis of op vakantie (klein terras).
 

Onderhoudstip:


Hallo allemaal. We hopen dat jullie een leuke dag hebben. We willen een onderhoudstip met jullie delen die er volgens ons voor zorgt dat je klapbank er jarenlang mooi uit blijft zien.

Het hout is dubbel gelakt, dus het is goed beschermd. Als u deze klapbank in zijn oorspronkelijke staat wilt houden, raden wij u aan deze tafel(s) niet buiten in weer en wind te laten staan. In deze omstandigheden kan het houten bankje gaan verweren en na verloop van tijd kunnen ook de poten gaan roesten.
 

De afmetingen:

 
  • Lengte van de bierbank 110 cm
  • Hoogte van de bierbank 48 cm
  • Breedte van de bierbank 25 cm
 

Kan E-woodproducts deze opklapbare zitbanken bij u leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

"Montage, een makkie!"


Het monteren van de KING bierbanken is een makkie. U hoeft niet eens gereedschap te gebruiken of urenlang instructies te lezen - u hoeft deze producten alleen maar uit te vouwen en ze zijn klaar voor gebruik.
 

Opklapbare banken in FSC-hout 


Als het gaat om buitenproducten, streeft E-woodproducts naar milieuverantwoordelijkheid. Ons beleid gaat hand in hand met natuur en milieu en daarom dragen onze KING bierbanken het internationaal erkende FSC-keurmerk. Dit betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Hoogte:48 cm.
Breedte:110 cm.
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:2
PDF documenten: