Transportkar Biertafels

EP-TRANSP

Tijdelijk in prijs verlaagd!

719.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 649,95

Prijs:

€ 649,95

De transportkar voor biertafels: Gemakkelijk en efficiënt transport voor uw evenement

 

De transportkar voor biertafels is een must-have voor iedereen die regelmatig evenementen organiseert en op zoek is naar een gemakkelijke manier om de biertafelsets te vervoeren. Met zijn uitschuifbare breedte is de kar geschikt voor alle biertafelsets van 220 cm lang, inclusief de 220x50cm, 220x60cm, 220x70cm en 220x80cm modellen.

Met een capaciteit om tot wel 10 complete sets op te nemen, kunt u eenvoudig een groot aantal tafels en bankjes vervoeren naar uw locatie. Bovendien is het ook mogelijk om er apart 20 tafels of 40 bankjes op te vervoeren. Hierdoor bent u voorbereid op elk evenement, ongeacht de grootte.

De transportkar is uitgerust met twee bok- en zwenkwielen met rem onder, beide van 160 mm en voorzien van kogellagers van het merk Torwegge. Hierdoor is de kar niet alleen stabiel en stevig, maar ook eenvoudig te verplaatsen.

Met een kleur van Hamerslag en geen opklapbare of stapelbare functies, is de transportkar voor biertafels niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien is de kar demontabel, wat betekent dat hij wordt geleverd in een doos en eenvoudig te monteren is. De afmetingen van de doos zijn H 12 cm, L 231 cm en B 61,5 cm.

Kortom, de transportkar voor biertafels is de ideale oplossing voor eenvoudig en efficiënt transport van uw biertafelsets naar elk evenement.

 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Hoogte: 12 cm

  • Breedte: 61,5 cm

  • Lengte: 231 cm

 

Uitstekende Leveringsservice

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

U kunt ons altijd bereiken

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

We horen graag van u: Neem een paar minuten de tijd om ons te vertellen over uw ervaring.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: