Woody teak zijtafel 80cm

EP-T578

Tijdelijk in prijs verlaagd!

551.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1- 9 werkdagen
€ 459,95

Prijs:

€ 459,95

Een eenvoudige, elegante tafel vindt u bij ons!

 

Deze tafel is gemaakt van FSC gerecycled teakhout. Hij heeft een diameter van 80cm, en is 42cm hoog.

Woody teak bijzettafel 80cm. Een makkelijke, elegante tafel vindt u bij ons!

Deze bijzettafel is zo mooi en stijlvol dat u hem in uw woon- of slaapkamer zult willen uitstallen om uw smaak goed tot zijn recht te laten komen. Het stuk heeft een minimalistisch ontwerp, maar het slaagt er toch in om er zeer elegant en luxueus uit te zien zonder te overdreven te zijn. Het is ook ongelooflijk stevig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het omvalt of uit elkaar valt na een paar keer gebruik!

 

De voordelen van Teakhouten meubelen:

 

Teakhout is een hardhoutsoort die vaak wordt gebruikt voor buitenmeubilair, terrassen en andere buitenconstructies. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is beter bestand tegen de elementen dan andere houtsoorten.

Voordelen zijn onder andere:

  • Lange levensduur - Teak gaat tientallen jaren mee als het goed wordt onderhouden.

  • Natuurlijke weerstand tegen insecten - Teak hoeft niet te worden behandeld met chemicaliën zoals sommige andere houtsoorten.

  • Duurzaam - Teak is ongelooflijk duurzaam en is bestand tegen hoge vochtigheidsniveaus zonder krom te trekken of te rotten.


 

3 tips voor het onderhoud van uw Teakhouten meubelen:

 

Teak is een duurzaam hout dat moet worden behandeld en onderhouden om er op zijn best uit te blijven zien. Hier volgen enkele snelle tips voor het onderhoud van uw teakhouten meubelen:

1. Maak het schoon met een zachte doek en warm water en droog het vervolgens goed af voordat u het in de olie zet.

2. Breng de olie altijd in de richting van de nerf aan en wrijf het met uw handen in het hout tot het is opgenomen.

3. Gebruik alleen teakolie. Gebruik geen andere olie, want die beschadigt uw meubels!


 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Hoogte: 42

  • Breedte: diameter 80

 

 

FSC:

 

De Forest Stewardship Council (FSC) is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor verantwoord en duurzaam beheer van bossen. Het doel van FSC is om de economische, sociale en ecologische waarden van bossen te beschermen en te waarborgen voor toekomstige generaties.

FSC richt zich op het bevorderen van duurzame bos bouwpraktijken door middel van haar certificeringssysteem. Hierbij wordt rekening gehouden met aspecten als milieu, sociale rechtvaardigheid, economische verantwoordelijkheid en de rechten van de lokale bevolking. Bedrijven die aan de strenge eisen van FSC voldoen, krijgen het FSC-certificaat en mogen daarmee het FSC-label dragen.

Door het FSC-certificaat kunnen consumenten er zeker van zijn dat de producten die zij kopen, afkomstig zijn uit bossen die op verantwoorde wijze zijn beheerd. Dit draagt bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en de biodiversiteit. Bovendien verbetert het de leefomstandigheden van de lokale bevolking, door hen in staat te stellen om op een duurzame manier te benutten wat de bossen te bieden hebben.

FSC heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bevorderen van duurzame bos bouwpraktijken en het beschermen van de wereldwijde bossen. Het FSC-certificaat biedt consumenten de zekerheid dat de producten die zij kopen, afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Hierdoor kunnen we samenwerken aan een beter milieu en een betere toekomst voor ons allen.

 

 

We staan altijd klaar om uw problemen aan te pakken.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

Wij zijn trots op onze klantenservice en horen graag van u!

 

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden die aan uw behoeften voldoen. Maar we weten ook dat uw mening en feedback van onschatbare waarde zijn. Het kan andere klanten helpen beslissen of onze producten geschikt zijn voor hun behoeften.

We willen u uitnodigen om deel uit te maken van ons feedback programma. Door uw ervaring met ons te delen, kunt u ons helpen onze producten en diensten verder te verbeteren en de best mogelijke klantervaring te bieden.

Er zijn twee manieren om uw feedback met ons te delen. U kunt ons een e-mail sturen met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik, indien van toepassing. Dit helpt ons de kwaliteit van onze producten te begrijpen en eventuele verbeteringen aan te brengen.

Een andere manier om uw feedback te delen is door een beoordeling achter te laten op Google Maps. Hiermee kunnen andere klanten uw ervaring met onze producten zien en een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop.

Dus, als u een van onze producten hebt gekocht, nodigen wij u uit om uw ervaring met ons te delen. Wij geloven dat uw mening ertoe doet en dat het delen van uw feedback ons helpt betere producten en diensten te leveren die aan uw behoeften voldoen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Afmetingen:
Hoogte:42
Breedte:diameter 80
Overige kenmerken:
PDF documenten: