Krukbank

EP-P9

Tijdelijk in prijs verlaagd!

38.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 31,95

Prijs:

€ 31,95

Een handige oplossing voor extra zitplekken en bijzettafel

 

Als je extra zitplekken nodig hebt aan de tafel, kan het lastig zijn om stoelen te vinden die passen bij het interieur en voldoende ruimte bieden. Een handige oplossing voor dit probleem is het gebruik van een krukbankje. Dit specifieke krukbankje is ideaal voor gebruik aan de uiteinden van een picknicktafel of als bijzettafeltje.

Met afmetingen van 59 cm lengte, 30 cm diepte en 45 cm hoogte, is dit krukbankje compact genoeg om te passen bij verschillende tafels en in kleine ruimtes. De dikte van de planken, 40 mm, biedt een stevige zitplaats of oppervlak om spullen op te leggen. Het krukbankje is gemaakt van Noord-Europees Vuren Hout en is behandeld om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen.

Dit multifunctionele krukbankje kan gebruikt worden als extra zitplek, bijzettafel of decoratief meubelstuk in huis. Het biedt een praktische oplossing voor situaties waarin extra ruimte nodig is en kan gemakkelijk verplaatst worden van de ene locatie naar de andere. Het is een handige en stijlvolle toevoeging aan elk huishouden en biedt een veelzijdigheid aan mogelijkheden.

 

 

Is het kruk bankje geschikt voor buitengebruik?

 

Ja, het kruk bankje is gemaakt van Noord-Europees Vuren hout en behandeld om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik.

 

 

Van welk materiaal is het kruk bankje gemaakt?

 

Het kruk bankje is gemaakt van Noord-Europees Vuren Hout en behandeld om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen.

 

 

Alle afmetingen op een rij:

 

  • Lengte: 59 cm

  • Diepte: 30 cm

  • Hoogte: 45 cm

  • Dikte planken: 40 mm

 

 

Betrouwbare en betaalbare levering bij onze persoonlijke service

 

Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw bestelling op tijd wordt geleverd. Daarom nemen wij het heft in eigen handen en bellen wij u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Zo kunt u met een gerust hart uitkijken naar de levering van uw bestelling.

Bovendien bieden wij betaalbare verzendkosten, met een maximum van slechts 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Bij bestellingen vanaf 200 euro bieden wij zelfs gratis levering. Zo garanderen wij dat u niet alleen uw bestelling op tijd ontvangt, maar dat u ook niet teveel betaalt voor de levering ervan.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

Wij zijn trots op de service die wij bieden en verwelkomen uw feedback!

 

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden die aan uw behoeften voldoen. Maar we weten ook dat uw mening en feedback van onschatbare waarde zijn. Het kan andere klanten helpen beslissen of onze producten geschikt zijn voor hun behoeften.

We willen u uitnodigen om deel uit te maken van ons feedback programma. Door uw ervaring met ons te delen, kunt u ons helpen onze producten en diensten verder te verbeteren en de best mogelijke klantervaring te bieden.

Er zijn twee manieren om uw feedback met ons te delen. U kunt ons een e-mail sturen met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik, indien van toepassing. Dit helpt ons de kwaliteit van onze producten te begrijpen en eventuele verbeteringen aan te brengen.

Een andere manier om uw feedback te delen is door een beoordeling achter te laten op Google Maps. Hiermee kunnen andere klanten uw ervaring met onze producten zien en een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop.

Dus, als u een van onze producten hebt gekocht, nodigen wij u uit om uw ervaring met ons te delen. Wij geloven dat uw mening ertoe doet en dat het delen van uw feedback ons helpt.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
PDF documenten: