KING ® George Houten Tuinbank 140 cm (behandeld)

EP-KGTB140

Tijdelijk in prijs verlaagd!

319.95

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 239,95

Prijs:

€ 239,95


Deze KING GEORGE tuinbank (140 cm, 2 personen) onderscheidt zich van de 140 cm Charles tuinbank door zijn gebogen zitvlak. Op deze tuinbank, die gemaakt werd uit vurenhout van de best kwaliteit, is het heerlijk zitten dankzij de kleine rondingen in het zitvlak, waardoor het zich perfect leent tot fijne momenten met je gezin of vrienden. De plank- (40 mm) en pootdikte (80 mm) zorgen dan weer voor de nodige stevigheid.

Omdat we dit product vooraf geïmpregneerd hebben, is uw KING bank bestand tegen regen, wind en sneeuw. U kunt ze dan ook met een gerust hart altijd in uw tuin laten staan en hoeft ze amper te onderhouden. Kortom, met dit product is het elke zomer onbezorgd genieten geblazen!

Tuinbank aan huis geleverd


Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:


De montage van deze tuinbank duurt ongeveer een kwartiertje. De twee pootstukken, het zitvlak en de ruglening zijn reeds voorgemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug.

Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren. Voor deze service geldt een meerprijs, die bij het afrekenen bij de totaalprijs van uw bestelling wordt opgeteld.

Alle afmetingen op een rij:

  • Zitvlak: 48 cm x 44cm x 140 cm (diepte x hoogte x lengte)
  • Algemeen: 66 cm x 96 cm x 140 cm (totale diepte x hoogte x lengte)
  • Andere: 8 cm x 4 cm (pootdikte x plankdikte)

FSC:


Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING tuinbanken dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.


Foto's van een 140 cm KING tuinbank opgestuurd door tevreden klanten:

king-tuinbank-behandeld-140cm.jpg

(Foto opgestuurd door de familie Bonehill (te Essene). Twee gelukkige kinderen op een KING 1.40 tuinbank.)

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):50 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:96 cm.
Breedte:140 cm.
Diepte:66 cm.
Zithoogte:44 cm.
Pootdikte:80mm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:2
PDF documenten: