Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkast Fietsenberging XXL Biden (202 x 116 x 147-163)

EP-FIETS-XXL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

623.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 519,95

Prijs:

€ 519,95

Wist je dat president Biden een fervent fietsenliefhebber is? Aangezien hij zijn vrouw Jill ook graag meeneemt op zijn leuke fietstochtjes (zie filmpje onderaan), hebben we deze grotere XXL fietsenberging aan hem gelinkt.

Wat is nu het belangrijkste verschil tussen onze 2 soorten fietsenbergingen: Lincoln en Biden? De fietsenberging XXL Biden is 116 cm diep (ten opzichte van 90 cm), en is ook een stuk hoger, namelijk 163 cm (ten opzichet van 161 cm). In beide fietsenbergingen kunnen evenveel fietsen, namelijk 2, maar in de Biden-fietsenberging is er nog meer ruimte en dus comfort.

Deze XXL Biden fietsenberging is gemaakt uit behandeld. Het hout is bij deze voldoende beschermd. Toch raden houtspecialisten het aan om de berging extra te behandelen met Restol Uv Houtolie. Bij deze verleng je de levensduur van het product aanzienlijk.

Kan E-woodproducts zo'n fietsenberging bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 203 cm
- Diepte: 116 cm
- Hoogte: 163 cm

Als je de 2 deuren open doet is de lengte is 142 cm, en de hoogte 140 cm.

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze fietsenberging ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. U kunt deze prijs zien tijdens het bestelproces.

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en draagt deze fietsenberging het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Wie is Joe Biden?

Joe Biden is de 46ste president van de Verenigde Staten. Zijn vader was aanvankelijk welgesteld, maar kende financiële problemen in de periode waarin Joe werd geboren. Het gezin leefde dan ook meerdere jaren in bij de grootouders. Zijn vader werd uiteindelijk nog een succesvol autoverkoper, waardoor het gezin een levensstijl uit de middenklassen kon behouden. Hij haalde een rechtendiploma, en zetelde lang in de Amerikaanse Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken. Biden is een fietsenliefhebber. Zo vierde hij de zevenstige verjaardag van zijn vrouw Jill met een fietstochtje.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:147 / 163 cm.
Breedte:203 cm.
Diepte:116 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:163
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Biden