6 x 180 cm Teak tuinbank Dordogne - Mooi prijsvoordeel! Alleen bij E-woodproducts

EP-DORD180PACK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1643.94

Merk:
E-Products Europe
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.457,95

Prijs:

€ 1.457,95

Dit is een 6-PACK bestaande uit maar liefst 6 x Dordogne Teak Tuinbanken! Deze TEAK tuinbank wordt in een pakket geleverd. Dit type tuinbank heeft een uitstekend zitcomfort en is een model die gemakkelijk overal te plaatsen is.

Deze tuinbank voor buiten (180 cm.) is gemaakt van teakhout, een materiaal dat duurzaam genoeg is om jarenlang gebruik te doorstaan. De 5 cm dikke poten bieden veel zitruimte en kunnen zonder problemen overal in uw tuin of tuin worden geplaatst.

 

Alle afmetingen op een rij:

 

  • Lengte: 180 cm.
  • Hoogte: 95.5 cm.
  • Zithoogte: 43.5 cm.
  • Zitvlak diepte 50 cm
  • Totale diepte is 64 cm
  • Hoogte zijleuning: van 66cm naar 69.5 cm
  • Pootdikte: 5 cm x 4,5 cm (de bol aan het uiteinde is 6 cm)
  • Plankdikte zitvlak: 5cm x 2cm
  • Plankdikte gebogen rugleuning: 5 cm x 0.7 cm
  • Plankdikte bovenste balk: 7 cm x 3 cm
 

Welk type teak tuinbank kies je best, de Bretagne, de Dordogne of de Norwich?

 

Dus je denkt erover om een teakhouten tuinbank te kopen. Dat is geweldig! Wij zien graag klanten genieten van het buitenleven en tijd doorbrengen met familie, vrienden en buren - en wij zijn er om dat mogelijk te maken.

Er zijn drie verschillende soorten teakhouten tuinbanken: Bretagne, Dordogne en Norwich. Het verschil zit hem in de pootdikte: De Bretonse tuinbanken hebben 4 cm. pootdikte, de Dordogne tuinbanken 5 cm, en de Norwich 6 cm.

Laten we het nu over de kosten hebben: De goedkoopste optie is zeker de Dordogne omdat we deze in zeer grote hoeveelheden hebben ingekocht en nu zo goedkoop aanbieden! Dit was mogelijk omdat we in hele grote aantallen inkochten bij een zeer grote leverancier. Nu profiteert U van deze aankoop!

 

Dordogne Teak banken klaar maken voor gebruik.


Het is helemaal niet moeilijk om een teakhouten tuinbank gebruiksklaar te maken. De instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen in het pakket, dus je hoeft niets extra's te kopen. Dat is goed, want we willen niet dat je meer geld uitgeeft dan absoluut noodzakelijk is!

 

Is dit teak hout afkomstig uit Indonesië?

 

Ja. Het teakhout dat wij in onze producten gebruiken komt uit Indonesië, waar de teakbomen van nature groeien. Het is een zeer goede kwaliteit hout dat al vele jaren door mensen over de hele wereld wordt gebruikt om meubels en andere voorwerpen van te maken.

Het label "Indonesian Legal Wood" vertelt ons dat het teakhout is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook legaal en gecertificeerd.

 

Het bedrijf E-woodproducts

 

Wij zijn een bedrijf dat houten tuinproducten verkoopt. Ons hoofddoel is het leveren van kwaliteit teakhouten meubels en accessoires. Wij bestaan sinds 2011 en bieden een breed scala aan producten, waaronder tuintafels & stoelen, tuinbanken en picknicktafels.

We hebben een professioneel en toegewijd team dat voortdurend werkt aan nieuwe producten en ideeën. We staan altijd open voor suggesties van onze klanten, waardoor we op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de markt. We zijn ook erg trots op onze klantenservice, wat blijkt uit de vele positieve beoordelingen die we dagelijks ontvangen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):45 kg.
Afmetingen:
Hoogte:95.5 cm.
Breedte:180 cm.
Diepte:64 cm
Zithoogte:43.5 cm.
Zitdiepte:50 cm
Armleuning hoogte:van 66cm naar 69.5 cm
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:3
PDF documenten: