Teak tuinbank (120 x 91 cm) dordogne - 5 cm pootdikte 6-PACK

EP-DORD120PACK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1163.94

Merk:
E-Products Europe
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.052,95

Prijs:

€ 1.052,95


Dit is een 6-PACK bestaande uit 6 x Dordogne 120 cm Teak Tuinbanken! Bij de aankoop van deze 6-pack, geniet u van een onmiddellijk prijsvoordeel!

Deze 120 cm lange tuinbanken van Dordogne zijn gemaakt van teakhout, een duurzaam materiaal dat perfect is voor buitengebruik. De dikke poten hebben een breedte van 5 cm, met een behoorlijke zitruimte. Ze zijn gemakkelijk overal te plaatsen en bieden een uitstekend zitcomfort.
 

Alle afmetingen op een rij:

  • Lengte: 120 cm.
  • Hoogte: 95.5 cm.
  • Zithoogte: 43.5 cm.
  • Zitvlak diepte 50 cm.
  • De totale diepte is 64 cm.
  • Hoogte zijleuning: van 66 cm naar 69.5 cm
  • Pootdikte: 5 cm x 4,5 cm (de bol aan het uiteinde is 6 cm)
 
  • Plankdikte zitvlak: 5 cm x 2 cm
  • Plankdikte gebogen rugleuning: 5 cm x 0.7 cm
  • Plankdikte bovenste balk: 7 cm x 3 cm
 

Welk type teak tuinbank kies je best, de Bretagne, de Dordogne of de Norwich?


Dus je denkt erover om een teakhouten tuinbank aan te schaffen. Dat is geweldig! We zien graag dat klanten genieten van het buitenleven en tijd doorbrengen met familie, vrienden en buren. En we zijn er om u op weg te helpen.

Er zijn drie verschillende soorten teakhouten tuinbanken: Bretagne, Dordogne en Norwich. Het verschil zit hem in de pootdikte: De Bretonse tuinbanken hebben 4 cm. pootdikte, de Dordogne tuinbanken 5 cm, en de Norwich 6 cm.

Laten we het nu over de kosten hebben: De goedkoopste optie is zeker de Dordogne omdat we deze in zeer grote hoeveelheden hebben ingekocht en nu zo goedkoop aanbieden! Dit was mogelijk omdat we in hele grote aantallen inkochten bij een zeer grote leverancier. Nu profiteert U van deze aankoop!

 

Montage:


In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze TEAK tuinbank ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. De meerprijs voor de montage wijst zich uit tijdens de bestelprocedure op de website.

 

Indonesian LEGAL wood:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):28 kg.
Afmetingen:
Hoogte:95.5 cm.
Breedte:120 cm.
Diepte:64 cm
Zithoogte:43.5 cm.
Zitdiepte:50 cm
Armleuning hoogte:van 66cm naar 69.5 cm
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:2
PDF documenten: