Ronde tuintafel 140 cm - Polywood Millennium

EP-AS-ROUND-G

Tijdelijk in prijs verlaagd!

743.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 619,95

Prijs:

€ 619,95

Ronde tuintafel 140 cm in aanbieding! Deze ronde tafel heeft een aluminium frame die er voor zorgt dat het geheel toch nog licht van gewicht is. Het tafelblad is dan weer gemaakt van polywood. Dit materiaal is net als hout een materiaal dat kan gaan werken / bewegen, en na enige tijd onregelmatigheden kan vertonen. Daarom raden wij steeds aan om een polywood beschermer te gebruiken of aan te schaffen. Hierdoor voorkom je vlekken in het tafelblad en blijft je tafel in topvorm!

 

Wat is er kenmerkend aan een ronde tafel?

 

Kenmerkend aan een ronde tafel is het grote interactieve luik. Iedereen kan met iedereen praten. Ronde tafels zijn ideaal voor vergaderingen omdat ze de ruimte opener en uitnodigender maken. De ronde vorm is ook gemakkelijker om mee te werken als je probeert ieders inbreng te krijgen, omdat het mensen aanmoedigt om te spreken.

In het midden kan je ook al gemakkelijk een leuk bloemetje of lampje plaatsen. Aan sfeer geen gebrek!

 

Wat is polywood?

 

Polywood is een vorm van kunststof met een hoge dichtheid die uiterst duurzaam en weerbestendig is. Het is gemaakt van gerecyclede materialen en andere duurzame bronnen, waardoor het milieuvriendelijk is. Polywood meubilair is ook kras- en vlekbestendig, waardoor het perfect is voor buitengebruik. Met een warme doek of spons kunt u gemakkelijk vuil of vlekken wegvegen!

 

Wat is aluminium?

 

Aluminium is een lichtgewicht, duurzaam metaal dat bekend staat om zijn corrosiebestendigheid. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, want u kunt vuil en viezigheid wegvegen met warm water en milde zeep!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Aluminium - polywood tabletop
Afmetingen:
Hoogte:74 cm.
Breedte:140 cm.
Diepte:140 cm.
Hoogte tot tafelframe:70 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: