GRENEN Haardhoutberging Twin (190 x 176 cm)

EP-991023

Tijdelijk in prijs verlaagd!

358.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 298,95

Prijs:

€ 298,95

Haardhoutberging in Grenen Hout


Haardhoutbergingen zijn is bedoeld om brandhout in op te slaan, zodat het droog blijft. Ze worden meestal gebouwd met stevige materialen zoals redwood. De voordelen van een brandhoutschuur zijn dat uw hout beschermd blijft tegen de elementen, en dat het veel gemakkelijker is dan hout op te slaan in uw huis of in een garage.

Deze houten berging is voorzien van een zinken dak en 2 legplanken. Met deze berging slaat u uw brandhout stijlvol op. De berging wordt geleverd als een bouwpakket, en is zeer eenvoudig te monteren.

 

Kent u de voordelen al van brandhoutschuren?

 

Brandhoutschuren zijn een handige manier om brandhout op te slaan. Ze houden uw hout droog en maken het gemakkelijker te hanteren wanneer u het moet verplaatsen. Ze beschermen uw hout ook tegen ongedierte en dieren. Brandhoutschuren zijn ook gemakkelijk te bouwen (maar u kunt er uiteraard ook gewoon één kopen, zoals hier op deze pagina), dus als u een kleine tuin of helemaal geen tuin hebt, kunt u uw brandhout toch veilig en droog bewaren.

 

Zijn er nadelen aan brandhoutopslag?

 

Het grootste nadeel van brandhoutopslag is dat er ruimte voor nodig is. Als u de traditionele methode van het splitsen en stapelen van uw brandhout gebruikt, hebt u veel ruimte nodig in uw garage, tuin of schuur. Een ander nadeel zijn de kosten. Tenzij u in de buurt van een bos woont waar brandhout gratis kan worden verzameld uit bomen op openbare grond, kan het kopen van brandhout duurder zijn dan het kopen van andere vormen van brandstof zoals aardgas of elektriciteit.

 

Kan E-woodproducts zo'n haardhoutberging bij u thuis of bedrijf leveren?Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Breedte: 190 cm
  • Hoogte: 176 cm
  • Diepte: 60 cm
 

Montage:De montage van deze brandhoutberging, duurt ongeveer 90 minuten. In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan de haardhoutberging ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen.
 


Uw ervaring over deze soort bergingen - tijd maken voor een beoordeling!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u ook belonen voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

 

 

Wij belonen onze klanten die beoordelingen sturen regelmatig met waardebonnen, dus zorg ervoor dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt!

En vergeet niet: als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond!

 
 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Gewicht (kg):136 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Hoogte:176 cm.
Breedte:190 cm.
Diepte:60 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: