Bericht maandag 29 mei (10.00u) *** We zijn momenteel druk bezig met het verwerken van een grote hoeveelheid bestellingen en daarom zijn we telefonisch niet bereikbaar. We willen u echter geruststellen dat we binnen 24 uur op uw e-mails zullen reageren.  ***
zoek

Onze en dus ook jouw troeven!1. Verantwoord hout uit duurzame bossen (FSC):


Als u kiest voor een picknicktafel van ons, dan kunt u er zeker van zijn dat het hout afkomstig is van verantwoorde bossen die voldoen aan de FSC-normen. Dit betekent dat het hout op een duurzame manier wordt geproduceerd, waarbij rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten van het bosbeheer.


2. Veiligheid met afgeronde hoeken:


Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een picknicktafel, vooral als u kinderen heeft. Onze tafels hebben afgeronde hoeken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over scherpe randen die letsel kunnen veroorzaken. U kunt erop vertrouwen dat uw gasten en kinderen veilig zijn wanneer ze aan onze tafel zitten.
 

3. Robuustheid en duurzaamheid:Onze picknicktafels zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van stevig hout en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik. Of u nu een picknicktafel zoekt voor uw achtertuin, een camping of een park, onze tafels bieden de robuustheid en duurzaamheid die u zoekt.
 

4. Stevigheid en stabiliteit:Onze picknicktafels zijn ontworpen om stabiel te zijn en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en schade. Met onze tafels kunt u erop vertrouwen dat ze stevig genoeg zijn om alle gasten te ondersteunen en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wiebeltjes of onstabiel gedrag.
 

5. Dikke planken, geïmpregneerd en geschikt voor picknicks:


Onze picknicktafels zijn voorzien van dikke planken die speciaal zijn geïmpregneerd om bestand te zijn tegen de elementen. Dit maakt ze geschikt voor gebruik buitenshuis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het weer of andere omstandigheden die schade kunnen veroorzaken. Bovendien bieden onze tafels veel ruimte om al uw picknickspullen op te zetten en comfortabel te zitten.
 

6. Eenvoudig te monteren en optionele montage-service:


Onze picknicktafels zijn eenvoudig te monteren, zelfs voor mensen zonder veel ervaring. Als u echter hulp nodig heeft, bieden we een optionele montage-service aan. Ons professionele team kan uw tafel snel en efficiënt monteren, zodat u snel van uw nieuwe meubelstuk kunt genieten.
 

7. Onbeschadigde en originele staat bij levering:


We begrijpen dat uw picknicktafel een belangrijke aankoop is en daarom zorgen we ervoor dat hij in onberispelijke staat bij u wordt geleverd. We verpakken onze tafels zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport niet beschadigd raken en we zorgen ervoor dat ze in de originele staat bij u aankomen.
 

8. Hoogwaardige kwaliteit en onbeschadigd hout:


Onze picknicktafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig vervaardigd om een uitstekende kwaliteit te garanderen. We gebruiken alleen onbeschadigd hout voor onze tafels en controleren elk stuk op eventuele gebreken voordat we het gebruiken.
 

9. Snelle levering binnen enkele dagen:


We begrijpen dat u uw nieuwe picknicktafel zo snel mogelijk wilt ontvangen, daarom zorgen we voor een snelle levering binnen enkele dagen na uw bestelling. Dit betekent dat u uw nieuwe tafel snel kunt gebruiken en van de voordelen ervan kunt genieten.
 

10. Twee jaar garantie en uitstekende klantenservice:


We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met uw aankoop en daarom bieden we een garantie van 2 jaar op al onze picknicktafels. Als u vragen of problemen heeft, staat onze uitstekende klantenservice klaar om u te helpen en u de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Samen genieten van duurzame en kwaliteitsvolle buitenmeubelen: onze missie bij E-woodproducts.nl


Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar? En dit alleen, met je partner of de hele familie? Dan zullen onze tafels je zeker kunnen verleiden! Een picknickbank is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of tuinstoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met de hele familie.

Dit soort tafels roepen herinneringen op aan zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze tuinbanken. De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.

Het hout is dan ook veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal en een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig en daarom ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, dankzij hun robuustheid en functionaliteit.

Wij proberen er met onze tafels voor te zorgen dat je zorgeloos kan genieten van het lekkere weer, een hapje en een drankje, en het gezelschap van je familie en vrienden. Op onze website geven wij ook een overzicht van onze kwaliteitsvolle tuinbanken, die wij samen met jou als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels en banken aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten.

Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren. Want wij willen ervoor zorgen dat jij ongestoord kan blijven genieten van elk zonnig moment in je tuin, samen met je geliefden en vrienden. Onze tafels zijn meer dan gewoon een meubelstuk, ze zijn een symbool van gezelligheid en samenzijn. Aarzel daarom niet om bij ons langs te komen en ontdek zelf onze prachtige collectie!

E-woodproducts.nl, uw ideale partner voor kwaliteitsvolle houten meubels!


Sinds 2010 bieden wij bij E-woodproducts.nl hoogstaande houten tafels aan, met als populairste merk KING. Onze tafels zijn van uitmuntende kwaliteit en geschikt voor particulieren, bedrijven, scholen en meer. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen, waardoor er voor ieder wat wils is. Bovendien garanderen wij correcte prijzen voor al onze producten, zodat u de beste keuze kan maken uit ons aanbod.

Naast picknicktafels bieden wij bij E-woodproducts.nl ook andere houten producten aan, zoals tuinbanken, tuinkasten, bloembakken en buitenkeukens. Onze producten zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig hout, waardoor ze niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol zijn.

Bij E-woodproducts.nl hechten we veel belang aan klanttevredenheid. Daarom staat onze bedrijfsleider, Mark Dirksen, persoonlijk voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze. We bieden ook levering en montage van uw bestelling aan, zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuwe houten meubels.
E-woodproducts.nl, bij ons zit U goed! (+31 648191455)Meer dan 400 artikelenMeer dan 5000 m² opslagruimtePicknicktafel E-woodproducts.nl Picknicktafel België