210 cm (6,8 x 6,8) | Vierkante Paal |Grenen Tuinhout | Geschaafd | Behandeld

EP-7008

Tijdelijk in prijs verlaagd!

15.54

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 12,95

Prijs:

€ 12,95

Deze paal van 210 cm (6,8 x 6,8) is de perfecte manier om wat rustiek karakter toe te voegen aan uw tuin of achtertuin, zonder een fortuin uit te geven. Het is altijd het beste om behandeld hout te gebruiken bij het bouwen van een schutting, en dit geschaafde hout is klaar om direct uit de verpakking te nemen en te gebruiken!


Wat is Grenen tuinhout?


Grenen is een zachthoutsoort die zeer geschikt is voor bouwprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, houdt spijkers en schroeven goed vast en is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Grenen is in behandelde vorm bestand tegen rot en bederf, waardoor het perfect is voor tuinafscheidingen.


Onder druk behandeld hout:


Door hout onder hoge druk te impregneren wordt het bestand tegen allerlei aantastingen. Het impregneermiddel dringt diep door in het hout, waardoor de meeste organismen of extreme weersomstandigheden


Door dit proces kunnen we hout maken dat tientallen jaren sterk en mooi blijft.


Vierkante geschaafde houten palen:


Dit zijn vierkant gesneden palen die aan alle zijden zijn geschaafd om ze glad te maken. Deze palen zijn geschikt om grote lasten te dragen en behoeven geen speciale behandeling voordat ze in uw project kunnen worden gebruikt.


Waarvoor kan je allemaal vierkante houten palen gebruiken?


We geven hier de 2 belangrijkste toepassingen:


Ten eerste kunnen ze worden gebruikt voor hekken. Houten palen zijn het perfecte materiaal voor het bouwen van sterke en duurzame hekken die jaren meegaan.


Het tweede gebruik is voor terrassen en veranda's. Vierkante houten palen zijn ideaal voor dit soort projecten, omdat ze veel steun en gemakkelijke bevestigingspunten voor leuningen en andere structuren bieden.


Algemeen kunnen we stellen dat houten palen zijn een essentieel onderdeel van elk project waarvoor sterk, duurzaam hout nodig is. Ze bieden steun en stabiliteit, en kunnen dus voor verschillende toepassingen worden gebruikt.


Online houthandel E-woodproducts:


E-woodproducts verkoopt jaarlijks honderden houten palen. Vooral in de periode tussen april en juli is de vraag naar lange ronde palen zeer groot. Ze kunnen worden gebruikt om overkappingen en andere constructies te maken, maar ze worden ook vaak gebruikt als tentstokken of meubels. Als u op zoek bent naar een goede bron van lange ronde palen, dan kunt u hier zeker terecht.


 


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:6,8 cm.
Diepte:210 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: