Elan grote plantenbak Douglas Excellent 93 x 103 cm

EP-636423

Tijdelijk in prijs verlaagd!

266.34

Merk:
Hillhout
€ 221,95

Prijs:

€ 221,95

De Elan grote plantenbak Douglas Excellent heeft een verfijnde vormgeving met aan de zijkant balkjes met ca. 1 cm tussenruimte. Vuren balkjes 2 x 4,4 cm. Inclusief zwarte binnenzak. De bloembak is gemaakt van onbehandeld duurzaam douglashout wat door haar roodbruine kleur een sfeervolle uitstraling geeft.
 

Bloembakken aan huis geleverd?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.
 

Voor wie zijn hoge plantenbakken interessant?


Hoge plantenbakken zijn super interessant voor veel mensen!

Ze zijn geweldig voor balkons van appartementen, omdat ze veel verticale interesse en kleur kunnen toevoegen aan een anders saaie ruimte.

Ze zijn ook geweldig om te gebruiken aan het einde van je oprit, waar je bloemen of kruiden kunt planten en een uitnodigende ingang kunt creëren voor gasten wanneer ze bij je huis aankomen.

Restaurants en brasserieën zijn een geweldige plek om te beginnen. Ze kunnen dienen als een extra element bij de eetervaring, of ze kunnen zo worden opgesteld dat ze een integraal onderdeel vormen van de eetervaring.

Evenementen zijn een andere geweldige toepassing voor hoge plantenbakken. Als u een evenement organiseert op een locatie met beperkte ruimte, is het leuk om zoiets als dit te hebben, waarmee u een ruimte met een tuinthema kunt samenstellen - en dan kunt u het gebruiken als onderdeel van uw decor!

Wij raden onze hoge houten plantenbakken aan voor klanten die iets willen dat lang meegaat en veel kleur toevoegt aan hun ruimte, maar er niet veel geld aan willen uitgeven.


 

Deze bloembakken zijn in Douglas hout gemaakt. Wat is dat voor iets Douglas hout, en is dat iets duurzaams?

 

Douglas hout is eigenlijk een soort pijnboom. Het is genoemd naar David Douglas, een Schotse botanicus die de wereld rondreisde om planten te verzamelen en te catalogiseren.

Het wordt Douglas hout genoemd omdat het veel voorkomt in het noordwesten van de Verenigde Staten, met name in Oregon, Washington en Californië, en omdat het een sterk hout is dat voor veel verschillende dingen kan worden gebruikt.

En ja, het is duurzaam! Over welke levensduur spreken we dan? De levensduur van een Douglas houten plantenbak ligt tussen de 20 en 30 jaar. Dit betekent dat als u hem goed verzorgt, u deze plantenbak nog tientallen jaren in uw tuin kunt hebben staan!
 

Foto's opgestuurd door klanten, dank u!


hoge bloembak in hout

stevige houten bloembak in hout

bloembak voor ijssalon

verweerde bloembak

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Europese Douglas
Behandeld:Nee
Afmetingen:
Hoogte:93
Breedte:30
Diepte:103
Overige kenmerken:
PDF documenten: