300 cm (1,7 x 14,0) | Geschaafde plank | Grenen Tuinhout | Behandeld

EP-6127

Tijdelijk in prijs verlaagd!

13.14

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 10,95

Prijs:

€ 10,95

Dit unieke tuinhout is afkomstig van een bijzondere dennensoort die in Noord-Europa voorkomt. De lange rechte nerf maakt deze plank tot een uitstekende aanvulling op woninginterieurs, van keukenkastjes tot tafels. De mix van rustieke en klassieke looks maakt Grenen Hout veelzijdig in zowel moderne als traditionele ontwerpen. Deze specifieke plank is aan beide zijden geschaafd voor een gladde en gemakkelijk te reinigen afwerking.


Grenen tuinhout kopen?


Grenen is een zachthoutsoort die zeer geschikt is voor bouwprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, houdt spijkers en schroeven goed vast en is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Grenen is in behandelde vorm bestand tegen rot en bederf, waardoor het perfect is voor tuinafscheidingen.


Onder druk behandeld Grenen hout:


Het impregneermiddel dringt diep in het grenen hout door, waardoor het bestand is tegen de meeste organismen en extreme weersomstandigheden. Hierdoor maakt het ideaal voor gebruik in de tuin. Onder druk behandeld grenenhout is verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. Het kan worden gebruikt voor palen, trellispanelen, terrasplanken en meer. Het hout gaat vele jaren mee zonder te rotten of door insecten te worden aangevreten, waardoor het een geweldige optie is voor uw tuinprojecten.


Wat is een geschaafde plank?


Een geschaafde plank is hout dat is geschaafd tot een glad en gelijkmatig oppervlak.


Wat is daarentegen de ruw gezaagde plank?


Een ruw gezaagde plank is hout dat niet geschaafd is tot een egaal oppervlak. Er kunnen wat knikken in zitten en andere onvolkomenheden waardoor het er rustieker uitziet dan geschaafde planken.


Wie kan geschaafd hout gebruiken?


Dit zijn de soorten klanten waar we mee werken:


- Aannemers: Wij worden vaak gebruikt door aannemers voor hun projecten. Zij gebruiken ons als leverancier van geschaafde platen en geschaafde planken, waarmee zij vervolgens het interieur of exterieur van een woning kunnen afwerken.


- Doe-het-zelvers: We hebben ook veel klanten in de doe-het-zelfmarkt (DIY). Jawel, héél veel particulieren kopen geschaafd hout van ons en gebruiken het om hun eigen projecten af te maken. Dit kan van alles zijn, van het bouwen van een terras of schuurtje tot het maken van meubels. We hebben zelfs klanten die onze planken gebruiken voor vloeren of om een unieke wandbekleding te maken.


- Doorverkoop: We hebben ook verkopers die ons geschaafde hout gebruiken om door te verkopen. Dit zijn mensen die geschaafde planken van ons kopen en ze vervolgens tegen een hogere prijs doorverkopen.


- Renovateurs: Wij worden ook gebruikt door renovatiebedrijven, die geschaafde planken en planken gebruiken om hun renovatieprojecten af te werken.


- Houtbewerkers / meubelmakers: Onze producten worden vaak gebruikt door houtbewerkers als onderdeel van grotere projecten zoals meubels of kasten.


- Timmerlieden: Wij worden ook gebruikt door timmerlieden, die onze producten voor vele doeleinden gebruiken, zoals bij het bouwen van huizen of het maken van meubels.


Waarom zou u voor ons kiezen?


Wij bieden een grote verscheidenheid aan maten en soorten, zodat u zeker vindt wat u nodig hebt. Wij bieden ook een snelle doorlooptijd, zodat uw bestelling sneller klaar is dan verwacht. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze jarenlang meegaan.


 


Online houthandel E-woodproducts:


Houthandel E-woodproducts is vooral bekend om zijn handel in grenenhout.Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van een verscheidenheid aan grenen planken. Het verkoopt ook andere houtsoorten, waaronder Douglas Tuinhout, Hardhout en Vuren Tuinhout. Het bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring in de houtindustrie en is lid van Forest Stewardship Council (FSC).


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:14 cm.
Diepte:300 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: